PanzerGlass HardCase MagSafe Transparent mobilo telefonu apvalks 15,5 cm (6.1") Aploksne Caurspīdīgs

Ražotājs: PanzerGlass

Modelis: F00409

EAN: 5711724004094

PanzerGlass HardCase MagSafe Caurspīdīgā mobilā telefona vāciņš ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu optimālu aizsardzību un saderību ar iPhone 14. Šis caurspīdīgais vāciņš ļauj parādīt jūsu telefona eleganto dizainu, vienlaikus pasargājot to no skrāpējumiem un triecieniem.

Ar maksimālu ekrāna izmēru 15,5 cm (6,1 collas), šis vāciņš piedāvā pilnīgu ierīces pārklājumu, nodrošinot visas malas un stūrus ar labu aizsardzību. Pret skrāpējumiem un triecieniem izturīgās funkcijas nodrošina papildu izturību, ļaujot jūsu telefonam izturēt ikdienas nolietojumu.

Izstrādāts Apple ierīcēm, šis PanzerGlass vāciņš garantē bezšuvi integrāciju un saderību ar jūsu iPhone 14. Monokromālā virsmas krāsota krāsa piedod jūsu telefona kopējam izskatam nelielu sofistikācijas pieskārienu.

Ar vāka dizainu šis vāciņš nodrošina vieglu piekļuvi visām pogām, portiem un funkcijām, ļaujot jums lietot telefonu bez ierobežojumiem. MagSafe tehnoloģija nodrošina drošu un ērtu piespiešanu pie jūsu telefona, ļaujot vieglu uzlādēšanu un saderību ar MagSafe aksesuāriem.

Izvēlieties PanzerGlass HardCase MagSafe Caurspīdīgo mobilā telefona vāciņu, lai stilīgi aizsargātu savu iPhone 14, nepieļaujot kompromisu funkcionalitātei vai dizainam.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €25.72

Veikals Nosaukums Cena
maxtrade.lv

maxtrade.lv

PanzerGlass HardCase - bagsidecover €25.72

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Aizsardzības īpašības Izturīgs pret skrāpējumiem, Triecienizturīgs
Virsmas krāsojums Vienkrāsaina
Savietojamība iPhone 14
Zīmolu saderība Apple
Produkta krāsa Caurspīdīgs
Somas veids Aploksne
Maksimālais iespējamais ekrāna izmērs 15,5 cm
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs