Samsung EF-ZA346 mobilo telefonu apvalks 16,8 cm (6.6") Maciņš Laims

Ražotājs: Samsung

Modelis: EF-ZA346CGEGWW

EAN: 8806094919349

Samsung EF-ZA346 mobilo telefonu apvalks ir ideāls aksesuārs, kas speciāli izstrādāts, lai nodrošinātu aizsardzību un stilu jūsu Galaxy A34 viedtālrunim. Ar vienkāršu, taču eleganto dizainu tas piesaistīs uzmanību un pasargās jūsu ierīci no ikdienas nodiluma un skrāpējumiem.

Šis mobilo telefonu apvalks ir izgatavots no kvalitatīvām materiāla, kas nodrošina izturību un noturību pret ārējiem bojājumiem. Tas ir viegls un kompakts, tāpēc tas nebojās jūsu ierīces ergonomiku, nodrošinot vienlaicīgi iespēju arī turēt to rokās ērti un stabilu.

Samsung EF-ZA346 apvalks ir speciāli izstrādāts, lai pilnībā atbilstu jūsu Galaxy A34 viedtālrunim. Tam ir izgriezumi un atveres, kas precīzi sakrīt ar ierīces funkcijām un portiem, ļaujot jums pilnīgi izmantot visas tās iespējas, ieskaitot piekļuvi skaļuma pogām, USB pieslēgvietam un citām svarīgām funkcijām.

Papildus tam, Samsung EF-ZA346 apvalks sniedz papildu praktiskus un ērtus risinājumus. Ar iebūvētu karšu kabatu jūs varat glabāt savas kredītkartes vai ID dokumentu droši un viegli. Tas ir ļoti noderīgi, īpaši ceļojot vai izmantojot savu viedtālruni ikdienas situācijās.

No krāsu perspektīvas, apvalks ir pieejams stilīgajā "Laims" nokrāsā, kas piešķir jūsu viedtālrunim pievilcīgu izskatu. Tas ir vienkāršs, bet izsmalcināts - ideāls gan vīriešiem, gan sievietēm.

Visbeidzot, Samsung EF-ZA346 mobilo telefonu apvalks tiek piedāvāts ar iespaidīgo ekrāna izmēru līdz 16,8 cm (6.6"), kas nodrošina augstas kvalitātes skatīšanas pieredzi. Tas būs lielisks papildinājums jūsu Galaxy A34 viedtālrunim, nodrošinot gan aizsardzību, gan stilu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €54.00

Veikals Nosaukums Cena
www.tet.lv

www.tet.lv

Samsung Galaxy A34 5G Smart View Wallet Lime €54.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Karšu kabata
Virsmas krāsojums Vienkrāsaina
Savietojamība Galaxy A34
Zīmolu saderība Samsung
Modelis Bez raksta
Produkta krāsa Laims
Somas veids Maciņš
Maksimālais iespējamais ekrāna izmērs 16,8 cm
Svars&dimensijas
Svars 75 g
Augstums 165,1 mm
Dziļums 14,3 mm
Platums 83,5 mm
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs