Eaton ELWALL montāžas komplekts

Ražotājs: Eaton

Modelis: ELWALL

EAN: 3553340620010

Eaton ELWALL montāžas komplekts ir ideāls risinājums, lai droši un tīrīgi uzstādītu jūsu Ellipse ECO UPS jebkurā vietā. Tas ir paredzēts specifiski jūsu vajadzībām, nodrošinot pilnu saderību ar Ellipse ECO UPS, melnā krāsa harmoniski iederēsies jebkādā interjerā.

Šis montāžas komplekts ir paredzēts izturēt maksimālo svaru līdz 7,8 kg bez bažām, lai jūsu ierīce nevērstos un nenodarītu kaitējumu. Tas nāk komplektā ar visām vajadzīgajām skrūvēm, kas nodrošina vieglu un ātru uzstādīšanu, un ļauj jums ātri un vienkārši uzstādīt Ellipse ECO UPS uz sienas.

Eaton ELWALL montāžas komplekts ir būtiska pievienošanās jebkurā darba vietā vai mājās, nodrošinot drošu un efektīvu risinājumu Ellipse ECO UPS uzstādīšanai. Tas ir ideāli piemērots jums, ja jums ir nepieciešams uzstādīt savu UPS ciešā vietā vai novietot to uz sava darba galds.

Šis montāžas komplekts ir iekļauti arī visas nepieciešamās skrūves, kas nodrošina ātru un vienkāršu uzstādīšanu Ellipse ECO UPS, kas padara Eaton ELWALL montāžas komplektu par ideālu risinājumu jūsu vajadzībām.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €27.10

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Eaton ELWALL mounting kit €27.10

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Tehniskās detaļas
Savietojamība Ellipse ECO
Produkta krāsa Melns
Maksimālais svars (tilpums) 7,8 kg
Informācija par iepakojumu
Skrūves iekļautas