HP 6KD15AA montāžas komplekts

Ražotājs: HP

Modelis: 6KD15AA

EAN: 0193808434716

HP 6KD15AA montāžas komplekts ir ideāls risinājums ikvienam, kas vēlas uzstādīt statiņā savus HP monitorus un klientus ērtā, modernā un profesionālā stilā. Šis komplekts ir izgatavots, lai sniegtu Tavai biznesam vajadzīgo atbalstu, un harmoniski iekļaujas jau esošajā aprīkojumā.

Montāžas komplekts nodrošina drošu un stabīgu monitora nostiprinājumu ar tā mērķi uzlabot Jūsu darba apstākļus. Komplektā iekļautās skrūves nodrošina vienkāršu un ērtu uzstādīšanu, neprasa papildu rīkus un atvieglo uzstādīšanas procesu.

HP 6KD15AA montāžas komplekta izmēri ir 167 mm platums, 130 mm dziļums un 17,9 mm augstums, kas ir pietiekami, lai droši nostiprinātu Tavu ierīci uz speciāli izstrādāta statiņa. Montāžas komplekta svars ir tikai 490 g, padarot to viegli pārvietojamu un uzstādāmu.

Iepakojuma svars ir 690 g, ar iepakojuma izmēriem 184 mm platums, 147 mm dziļums un 55 mm augstums. Skrūves komplektā ir iekļautas, kas ļauj jums uzstādīt produktu vienkārši un ērtā veidā.

HP 6KD15AA montāžas komplekts izturīgu un modernu materiālu izmantojums un uzmanība detalēm nodrošina ērtu lietošanu nopietniem uzdevumiem un uzņēmumiem. Produkts ir paredzēts HP monitoru un klientu uzstādīšanai un garantē profesionālu izskatu un labākus darba apstākļus.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Tehniskās detaļas
HP segments Bizness
Savietojamība HP monitors, clients
Produkta krāsa Melns
Svars&dimensijas
Augstums 17,9 mm
Dziļums 130 mm
Platums 167 mm
Svars 490 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 690 g
Iepakojuma augstums 55 mm
Iepakojuma dziļums 147 mm
Iepakojuma platums 184 mm
Skrūves iekļautas