HP B300 PC Mounting Bracket

Ražotājs: HP

Modelis: 2DW53AA

EAN: 0191628141197

HP B300 PC Montāžas komplekts ir praktisks risinājums, ko ražotājs HP ir izstrādājis, lai nodrošinātu drošu un efektīvu datora montāžu. Šis montāžas komplekts ir piemērots lietošanai ar HP DM biznesa datoriem, HP Chromebox datoriem, HP Thin Client ierīcēm un HP Workstation Mini datoriem.

VESA saderīgais stiprinājums ļauj ērti un droši piestiprināt datoru pie sienas vai citām virsmām, izmantojot standarta 100 x 100 mm stiprinājumu. Tas nodrošina ergonomisku un tīru darba vietu, samazinot neproduktīvo telpu aizņemšanu.

Montāžas komplekts tiek piegādāts ar visām nepieciešamajām skrūvēm, kas ļauj veikt ātru un vienkāršu uzstādīšanu. Tas ir īpaši svarīgi, lai nodrošinātu vienkāršu un drošu uzstādīšanu bez kavēšanās.

Šis melnā krāsas montāžas komplekts ir izgatavots no izturīgiem materiāliem un piedāvā augstu kvalitāti un ilgmūžību. Tas nodrošina drošību un stabilitāti, garantējot, ka dators būs droši piestiprināts bez riska sabojāt ierīci.

Ar kompaktajām izmēriem, šis montāžas komplekts neatņem daudz vietas darba vietā. Ar augstumu 51,9 mm, platumu 246,3 mm un dziļumu 115 mm, tas ir piemērots vides ierobežotajām vietām, neuzkavējot darbu.

HP B300 PC Montāžas komplekts ir biznesam orientēta produkta izvēle, kas atbilst HP zīmola standartiem. Tas nodrošina drošu un efektīvu datora montāžu, kas atvieglotu darba ikdienu.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Tehniskās detaļas
HP segments Bizness
VESA-wall mounting system saderīgs 100 x 100 mm
VESA stiprinājums
Savietojamība HP DM Business PC HP Chromebox HP Thin Client HP Workstation Mini
Produkta krāsa Melns
Svars&dimensijas
Augstums 51,9 mm
Dziļums 115 mm
Platums 246,3 mm
Svars 318 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 450 g
Iepakojuma augstums 85 mm
Iepakojuma dziļums 135 mm
Iepakojuma platums 285 mm
Skrūves iekļautas