TomTom GO Basic navigators Fiksēts 12,7 cm (5") Skārienjūtīgais ekrāns 201 g Melns

Ražotājs: TomTom

Modelis: 1BA5.002.00

EAN: 0636926100410

TomTom GO Basic ir augstas kvalitātes navigācijas ierīce, ko ražo TomTom. Izstrādāts, lai padarītu jūsu ceļojumus vieglākus un efektīvākus, šī navigācija ir pilna ar noderīgām funkcijām. Ar svaru tikai 201g un kompaktām izmēriem - 90,6 mm augstumā, 142 mm platumā un 18,9 mm dziļumā, tā ir viegla un viegli pārnēsājama.

TomTom GO Basic ir 16 GB iekšējās atmiņas ietilpība, kas ļauj saglabāt kartes, maršrutus un citus svarīgus datus. Turklāt tā ir saderīga ar MicroSD kartēm ar maksimālo izmēru 32 GB, piedāvājot vēl vairāk uzglabāšanas iespēju. Ierīce izmanto zibatmiņas tehnoloģiju, nodrošinot ātru un uzticamu datu piekļuvi.

TomTom GO Basic ar 12,7 cm lielu displeju un 480 x 272 pikseļu izšķirtspēju nodrošina skaidru un izteiksmīgu kartes un norāžu skatu. Skārienjūtīgais ekrāns ļauj vieglu un intuitīvu navigāciju, bet plakanekrāna formāts uzlabo redzamību.

Paketē ietilpst būtiski aksesuāri, piemēram, USB kabelis, lai pieslēgtos datoram vai Mac datoram, automobiļa lādētājs, kas ļauj uzlādēt ierīci ceļā, un ērts viegli montējams turētājs. Paketē iekļauts arī loga turētājs, nodrošinot bezproblēmu uzstādīšanu jūsu transportlīdzeklī. Turklāt paketē ir arī lietotāja rokasgrāmata, kas sniedz norādes par ierīces efektīvu lietošanu.

Fokusējoties uz automobiļu navigāciju, TomTom GO Basic neatbalsta sporta, āra, jūras, geokešanu, aviācijas, kravas automobiļu, golfa, piekabes/auto māla, velosipēdu vai motocikla funkcijas.

Ierīce atbalsta plašu valodu klāstu, tostarp bulgāru, čehu, dāņu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, igauņu, somu, franču, grieķu, ungāru, itāļu, LAT, norvēģu, poļu, portugāļu, zviedru un turku valodu. Tā piedāvā arī noderīgas funkcijas, piemēram, joslās ceļa norādes, runātās ielu nosaukumi, ātrā meklēšana un mūžīgo TomTom Traffic atjauninājumu iespējas.

TomTom GO Basic ir iepriekš instalētas kartes, kas aptver visu Eiropu, piedāvājot visaptverošu navigāciju un norādes. Jūs varat izmantot kartes atjaunināšanu mūža garumā, nodrošinot, ka jūsu ierīce paliek atjaunināta ar jaunākajām izmaiņām un attīstību. Ar aptveri 45 valstīs jūs varat pārliecinoši navigēt pa dažādām reģionām.

Secinājumā, TomTom GO Basic ir uzticama un funkciju bagāta navigācijas ierīce, kas ir izstrādāta, lai uzlabotu jūsu ceļojumu pieredzi. Ar tā kompakto dizainu, visaptverošo kartes aptveri un noderīgām funkcijām šī ierīce ir būtisks pavadonis jebkuram ceļojumam.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €218.17

Veikals Nosaukums Cena
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

TomTom GO Basic - GPS-Navigationsgerät - Kfz 12,70cm (5") Breitbild €218.17
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

TomTom GO Basic - GPS-Navigationsgerät - Kfz 12,70cm (5") Breitbild €233.48
www.pc21.fr

www.pc21.fr

TomTom GO Basic navigators Fiksēts 12,7 cm (5") Skārienjūtīgais ekrāns 201 g Melns €258.14

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Navigācija
Valodas, kurās runā - Afrikaans - Arabic - Australian English - Bulgarian - Catalan - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Dutch Belgium - Finnish - French - German - Greek - Hungarian - Irish English - Italian - Lithuanian - New Zealand English - Norwegian - Polish - Portuguese - Portuguese Brazil - Serbian - Slovenian - Spanish - Spanish (Latin American) - Spanish Argentina/Latin - Spanish Chile - Swedish - Turkish - UK English - US English
Mūža TomTom Traffic
Izrunāti ielu nosaukumi
Ātrā meklēšana
Atbalstāmās valodas Bulgāru, Čehu, Dāņu valoda, Vācu, Holandiešu, Angļu, Spāņu, Igauņu, Somu valoda, Franču, Grieķu, Ungāru, Itālijas, LAT, Norvēģu valoda, Poļu valoda, Portugāļu, Zviedru valoda, Turku
Joslu vadība
Displejs
Ekrāna izšķirtspēja 480 x 272 pikseļi
Platekrāns(a)
Skārienjūtīgais ekrāns
Displeja diagonāle 12,7 cm
GPS tips
Golfs
Truck
Busiņš-māja/Treileris-māja
Velosipēds
Motocikls
Aviācija
Automātisks
Geocaching (GPS apslēptās mantas meklēšana)
Brīvās dabas (hiking, trekking)
Sports (fitness, skriešana)
Jūras (jūras navigācija, zivju meklētāji, sounders)
Karte
Aptverto valstu skaits 45
Atjauninājumi mūža garumā
Kartes pārklājums Visa Eiropa
Iekļautās kartes
Atmiņa
Maksimālais atmiņas kartes izmērs 32 GB
Saderīgās atmiņas kartes MicroSD (TransFlash)
Iekšējās glabātuves ietilpība 16 GB
Datu nesēju veids Zibspuldze
Tīklošana
Wi-Fi
Bluetooth
Darbības rādītāji
Iebūvēto kameru
Dizains
Produkta krāsa Melns
Formas faktors Fiksēts
Enerģijas pārvaldība
Baterijas mūžā ilgums 1 h
Barošanas avota veids Baterija, Cigāru šķiltavas
Svars&dimensijas
Augstums 90,6 mm
Dziļums 18,9 mm
Platums 142 mm
Svars 201 g
Iepakojuma saturs
Iepakojuma saturs GO Basic 5", //webassets.tomtom.com/otf/images/media/C5D78107-E56F-4309-B079D60EE8FEB6C1 Easy Reversible Mount, Fold the device into your pocket., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/EFC9ED89-883C-4017-B99A0D279289EBFA USB cable & car charger, For in-car charging of your TomTom device & for connection to your pc or Mac., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/43C57083-C0CF-4F4B-B8456A949C944CF8 Documentation, //webassets.tomtom.com/otf/images/media/44515AFB-61EA-4C1A-B7E75B164F12A745
Manuāls
Logu statīva turētājs iekļauts
Automašīnas strāvas adapteris iekļauts
Pievienoti kabeļi USB