TomTom GO Classic navigators Fiksēts 12,7 cm (5") Skārienjūtīgais ekrāns 201 g Melns

Ražotājs: TomTom

Modelis: 1BA5.002.20

EAN: 0636926105750

Mūsu produktu klāstā ieviesām— TomTom GO Classic. Šis uzticams navigators ir izstrādāts visā Eiropā un nodrošina precīzas un aktuālas kartes, kas ļauj jums viegli un bez nevajadzīgām piepūlēm sasniegt vēlamo galamērķi.

TomTom GO Classic ir aprīkots ar 12,7 cm (5 collas) diagonāli displeju ar izšķirtspēju 480 x 272 pikseļiem. Tas ir viegli lasāms pat spilgtā saules apgaismojumā, pateicoties aizmugurgaismojuma funkcijai un tā multitākla skārienjūtīgajai tehnoloģijai, kas atbalsta gan horizontāliem, gan vertikāliem vietu novietojumiem.

Šis navigators ir vienkāršs un efektīvs, to rokoties ar aizraujošu un intuitīvu lietotāja saskarni, gala lietotājam nav nepieciešama nekāda tehniskā pieredze.

TomTom GO Classic ir elegantā melnā krāsā, kas piešķir elegances jūsu automašīnas interjeram. Tas ir arī viegls, sverot tikai 201 g un ar dimensijām 104,8 mm (augstums) x 162,5 mm (platums) x 23,8 mm (dziļums), tāpēc nav grūti to pārnēsāt.

Navigators ir aprīkots ar iekšēju uzglabāšanas kapacitāti 16 GB un saderīgu atmiņas kartes slotsu, kas atbalsta MicroSD (TransFlash). Turklāt tam ir iekļauta atmiņas kartes izmērs 32 GB, kas ir pietiekams, lai uzglabātu visas kartes un citas svarīgas datnes, tāpēc tas ir ideāls ilgiem braucieniem.

TomTom GO Classic ir nerātnas formas faktors, kas neprasīs nekādas pielāgošanas. Tas nāk ar iebūvētu uzlādējamu bateriju, kas nodrošina līdz pat 1 stundai baterijas darbības laika.

Lai padarītu lietošanu vēl ērtāku, šis navigators nāk ar vieglu atgriezenisku uzstādīšanu, kas ļauj ievietot ierīci kabatā, USB kabeli un automašīnas lādētāju, lai to varētu uzlādēt automašīnā un savienot ar datoru. Turklāt pakete ietver dokumentācijas rokasgrāmatu un logu uzstādīšanas turētāju.

TomTom GO Classic aprīkots ar Bluetooth un Wi-Fi, kas ļauj jums palikt savienotiem un saņemt satiksmes ziņas, laika prognozes un pat piekļūt interesējošiem objektiem. Tas arī nāk ar joslvedības funkciju, kas palīdz jums izvairīties no sarežģītiem krustojumiem un nodrošina, ka jūs paliekat pareizajā virzienā.

TomTom GO Classic ir paredzēts transporta navigācijai un tas atbalsta vairākas valodas, ieskaitot angļu, holandiešu, vācu, spāņu, itāļu, poļu, portugāļu un franču valodu. Šis navigators ietver visu Eiropas kartes pārklājumu un ar to var būt pārliecināts, ka gala lietotājs sasniegs vēlamo galamērķi viegli.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €113.98

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

TomTom Go Classic 5 €113.98
balticdata.lv

balticdata.lv

Tomtom GO Classic €148.95

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Navigācija
Valodas, kurās runā - Afrikaans - Arabic - Australian English - Bulgarian - Catalan - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Dutch Belgium - Finnish - French - German - Greek - Hungarian - Irish English - Italian - Lithuanian - New Zealand English - Norwegian - Polish - Portuguese - Portuguese Brazil - Serbian - Slovenian - Spanish - Spanish (Latin American) - Spanish Argentina/Latin - Spanish Chile - Swedish - Turkish - UK English - US English
Atbalstāmās valodas Multi
Joslu vadība
Displejs
Izvietošana atbalstīta Horizontāli/Vertikāli
Skārienjutības tehnoloģija Multi-touch
Aizmugurgaismojuma displejs
Ekrāna izšķirtspēja 480 x 272 pikseļi
Platekrāns(a)
Skārienjūtīgais ekrāns
Displeja diagonāle 12,7 cm
GPS tips
Golfs
Truck
Busiņš-māja/Treileris-māja
Velosipēds
Motocikls
Aviācija
Automātisks
Geocaching (GPS apslēptās mantas meklēšana)
Brīvās dabas (hiking, trekking)
Sports (fitness, skriešana)
Jūras (jūras navigācija, zivju meklētāji, sounders)
Karte
Kartes pārklājums Visa Eiropa
Iekļautās kartes
Atmiņa
Iekļautās atmiņas kartes izmērs 32 GB
Saderīgās atmiņas kartes MicroSD (TransFlash)
Iekšējās glabātuves ietilpība 16 GB
Datu nesēju veids Zibspuldze
Tīklošana
Wi-Fi
Bluetooth
Darbības rādītāji
Iebūvēto kameru
Iebūvēti skaļruņi
Dizains
Viegli izmantot
Produkta krāsa Melns
Formas faktors Fiksēts
Enerģijas pārvaldība
Baterijas mūžā ilgums 1 h
Baterijas tips Iebūvēts
Barošanas avota veids Baterija
Svars&dimensijas
Augstums 104,8 mm
Dziļums 23,8 mm
Platums 162,5 mm
Svars 201 g
Iepakojuma saturs
Iepakojuma saturs Easy Reversible Mount, Fold the device into your pocket., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/EFC9ED89-883C-4017-B99A0D279289EBFA USB cable & car charger, For in-car charging of your TomTom device & for connection to your pc or Mac., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/43C57083-C0CF-4F4B-B8456A949C944CF8 Documentation, //webassets.tomtom.com/otf/images/media/44515AFB-61EA-4C1A-B7E75B164F12A745
Logu statīva turētājs iekļauts
Automašīnas strāvas adapteris iekļauts
Manuāls
Pievienoti kabeļi USB