Microsoft Office 2021 Home & Business Pilns 1 licence(-s) Vācu

Ražotājs: Microsoft

Modelis: T5D-03526

EAN: 0889842853155

Microsoft Office 2021 Home & Business Full 1 licenču pakete vācu valodā ir lietotne, kas būs noderīga gan personīgai, gan profesionālai lietošanai. Šajā paketē iekļautie spēcīgie rīki un funkcijas ļaus ērti izveidot dokumentus, prezentācijas, tabulas u.c. programmas. Šīs paketes licenču tips ir pilns, un vienam lietotājam būs viena licence, kas to padara ideālu viena lietotāja vajadzībām. Vācu valodas versija nodrošina izmantošanas ērtības tiem lietotājiem, kuriem šī valoda ir tuva.

Pārējie svarīgākie parametri ir saistīti ar sistēmas prasībām. Šī lietotne atbalsta gan Windows, gan Mac operētājsistēmas, kas nodrošina lielu iespēju un pielāgojamības līmeni. Lietojot šo paketi, Jūs vienmēr būsit iegaumējuši jaunāko Microsoft Office versiju, kas nozīmē, ka īpaši pēc drošības uzlabojumu pieprasījuma, tiks nodrošinātas atbilstošās atjauninājumi arī mūsu lietotājiem Latvijā.

Visbeidzot, Microsoft Office 2021 Home & Business Full 1 licenču pakete vācu valodā pieder kategorijā "Biroja komplekti", kas padara to par vienu lietotāju produktivitātes centru. Sākot no dokumentiem, līdz pat e-pasta izmantošanai, šī pakete nodrošinās to veiksmīgu lietošanu. Ar tās plašo funkciju klāstu un vieglu lietojamību, šī programmatūras kopums būs lielisks ieguldījums ikvienam, kurš meklē ceļu uz produktīvāku darbu veikšanu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €264.50

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Office Home & Business 2021 , Office-Software €264.50
www.proline.lv

www.proline.lv

Office 2021 Home & Business 32-bit/x64 Deutsch PKC P8 €281.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Licence
Licenču daudzums 1 licence(-s)
Licences tips Pilns
Īpašības
Valodas versija Vācu
Sistēmas prasības
Mac operētājsistēmas atbalstītas
Atbalstītās Windows operētājsistēmas