Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) 1 licence(-s)

Ražotājs: Fujitsu

Modelis: PY-WBS5RA

EAN: 4065221329992

Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) ir spēcīgs operētājsistēmas risinājums, kas ir izstrādāts gan maziem, gan lieliem uzņēmumiem. Šī programma nodrošina piekļuvi jaunākajiem funkcijām un drošības atjauninājumiem, lai nodrošinātu, ka jūsu uzņēmums vienmēr darbojas maksimāli efektīvi.

Licences parametri ir sekojoši: Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) tiek piedāvāts ar vienu licenci, kas padara to par izdevīgu risinājumu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem. Licences tips ir Reseller Option Kit (ROK), kas padara to par viegli iegādājamu un aktivizējamu. Programmatūras tips ir Licence, kurš ļauj pilnībā izmantot operētājsistēmas un tās funkcijas.

Viens no Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard operētājsistēmas galvenajiem iezīmēm ir tās atbalsts līdz 16 procesora kodoliem, kas padara to par spēcīgu risinājumu uzņēmumiem ar augstvērtīgas skaitļošanas vajadzībām. Tas nodrošina, ka jūsu uzņēmums var vienlaicīgi darbināt vairākas lietojumprogrammas un procesus bez kavēšanās vai aizķeršanās.

Secinot, Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) ir lielisks operētājsistēmas risinājums uzņēmumiem, kuri vēlas ātru, uzticamu un izdevīgu operētājsistēmas risinājumu. Ar tās spēcīgajiem licences parametriem un atbalstu līdz 16 kodoliem, šī programma pilnībā apmierinās jūsu uz ņēmuma vajadzības.


3 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €954.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Fujitsu WINSVR 2022 STD 16Core ROK €954.00
maxtrade.lv

maxtrade.lv

Fujitsu ROK Win Svr Standard 2022 16Core PY-WBS5RA €989.88
www.1a.lv

www.1a.lv

Fujitsu Microsoft Windows Server 2022 Standard Reseller Option Kit (ROK) 1 licence(-s) €1162.65

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Licence
Licenču daudzums 1 licence(-s)
Licences tips Reseller Option Kit (ROK)
Programmatūras tips Licence
Īpašības
Atbalstītais procesora seržu skaits 16