Microsoft Windows 11 Pro 1 licence(-s)

Ražotājs: Microsoft

Modelis: FQC-10572

EAN: 0889842965445

Microsoft Windows 11 Pro ir moderna un efektīva operētājsistēma, kas ir speciāli izstrādāta, lai apmierinātu profesionāļu prasības. Šī programmatūra nodrošina ievērojami ātrāku un vienkāršāku datu apstrādi, tāpēc tā ir piemērota sarežģītu uzdevumu veikšanai.

Operētājsistēma ir pieejama elektroniskās programmatūras lejupielādes formātā (ESD) un var tikt uzstādīta uz viena ierīces, kas nodrošina ekonomisku risinājumu tiem, kas vēlas izmantot to tikai vienā datorā. Microsoft Windows 11 Pro ir daudzvalodu operētājsistēma, tādējādi lietotāji var izvēlēties, kuru valodu izmantot saskaņā ar savām vajadzībām.

Windows 11 Pro ir aprīkots ar jaunākajiem drošības risinājumiem, lai nodrošinātu aizsardzību pret datu zaudēšanu un apdraudējumiem. Ar uzlabotajiem datu aizsardzības mehānismiem un iebūvēto draudzības atklāšanas sistēmu Windows 11 Pro lietotāji var būt pārliecināti, ka viņu dati ir drošībā.

Lietotāji var pielāgot operētājsistēmas interfeisu, izmantojot tādas funkcijas kā Snap Layouts, Snap Groups un Desktops, lai uzlabotu vairāku uzdevumu veikšanu. Turklāt, Microsoft Windows 11 Pro nodrošina 64-bitu skaitļošanas atbalstu, lai nodrošinātu lietotājiem ievērojami ātrāku un vienkāršāku datu apstrādi.

Kopumā Microsoft Windows 11 Pro ir lieliska iespēja profesionāļiem, kuri vēlas lietot uzticamu un efektīvu operētājsistēmu, kas var tikt galā ar sarežģītiem uzdevumiem un nodrošina jaunākās drošības risinājumus.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Licence
Licenču daudzums 1 licence(-s)
Programmatūras tips Elektroniskās programmatūras lejupielāde (ESD)
Arhitektūras atbalsts
64-bitu skaitļošana
Īpašības
Valodas versija Daudzvalodu