Microsoft Windows 11 Pro Pilnībā komplektēts produkts (FPP) 1 licence(-s)

Ražotājs: Microsoft

Modelis: HAV-00163

EAN: 0889842966176

Microsoft Windows 11 Pro ir spēcīga un uzticama operētājsistēma, kas piedāvā izcilas darbības un lietotājam draudzīgas funkcijas visiem jūsu datorkalpojumu vajadzībām. Pilnībā komplektētā produkta (FPP) licences daudzums ir viens, kas padara šo operētājsistēmu ideāli piemērotu gan personīgai, gan profesionālai lietošanai.

Ja izmantojat Microsoft Windows 11 Pro, jūs varat būt droši, ka jūsu datorkalpojumi būs efektīvāki un produktīvāki. Operētājsistēma piedāvā angļu valodas versiju un multivides tipu USB zibatmiņa, kas padara to viegli uzstādāmu un lietojamu.

Tajā pašā laikā, Microsoft Windows 11 Pro ir ļoti atvērta un elastīga operētājsistēma, kas spēj darboties arī ar vecākiem un mazāk spēcīgiem datoriem. Pateicoties 64-bitu skaitļošanas atbalstam, operētājsistēma var viegli apstrādāt pat ļoti sarežģītas programmas.

Lai nodrošinātu optimālu efektivitāti, Microsoft Windows 11 Pro pieprasa minimālo vietas uz cietā diska jaudu 64 GB, minimālo RAM jaudu 4GB un minimālo procesora ātrumu 1 GHz. Tas nozīmē, ka jūs varēsiet izmantot vairākas programmas vienlaicīgi, nesamazinot darba efektivitāti.

Kopumā, Microsoft Windows 11 Pro ir lieliska izvēle, ja meklējat operētājsistēmu ar visiem nepieciešamajiem funkcionalitātes un iespējām gan personīgai, gan profesionālai lietošanai. Ar tās spēcīgajām iezīmēm un ērtu lietošanu, Microsoft Windows 11 Pro ir lielisks lēmums jūsu datorkalpojumu uzlabošanai.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €208.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Software|MICROSOFT|Win Pro FPP 11 64-bit Eng Intl USB|Win Pro|Retail|HAV-00163 €208.00
www.proline.lv

www.proline.lv

Microsoft Windows 11 Pro Full packaged product (FPP) 1 license(s) €222.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Licence
Licenču daudzums 1 licence(-s)
Licences tips Pilnībā komplektēts produkts (FPP)
Arhitektūras atbalsts
64-bitu skaitļošana
Īpašības
Multivides tips USB Zibatmiņa
Valodas versija Angļu
Sistēmas prasības
Minimālais procesors ātrums 1 GHz
Minimālā RAM 4 GB
Minimālā vieta uz cietā diska 64 GB