Microsoft Windows 11 Pro 1 licence(-s)

Ražotājs: Microsoft

Modelis: FQC-10532

EAN: 0889842905939

Microsoft Windows 11 Pro ir operētājsistēma, kas piedāvā labākas un uzlabotas funkcijas, lai uzlabotu jūsu darba produktivitāti un efektivitāti. Šī licence paredz vienu licenci, kas ļauj jums uzstādīt Windows 11 Pro uz viena datora.

Windows 11 Pro prasa minimāli 64 GB vietas uz cietā diska, nodrošinot pietiekamu vietu, lai saglabātu savus failus, dokumentus un aplikācijas. Ar DVD multivides tipa ierīci, jums būs iespēja atskaņot un ierakstīt DVD disku ierīces darbībai.

Lai nodrošinātu vienmērīgu un nemainīgu darbību, Windows 11 Pro prasa vismaz 4096 GB RAM un minimālo procesora ātrumu 1000 GHz. Sistēmai ir arī prasība pēc DirectX versijas 12.0, kas nodrošina visjaunāko un optimizēto grafisko atbalstu.

Valodas versija, kuru piedāvā Windows 11 Pro, ir franču valoda, kas ļauj vārdu un pielietojumu piemeklēt vietējiem franču valodas lietotājiem.

Ar 64-bitu skaitļošanas iespējām, Windows 11 Pro piedāvā labāku veiktspēju un funkcionalitāti, izmantojot modernāko un efektīvāko tehnoloģiju.

Tātad, ja jūs meklējat operētājsistēmu ar uzlabotu darbību, plašākām iespējām un lielisku kompatibilitāti, Microsoft Windows 11 Pro būs ideāla izvēle jūsu sistēmai.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Licence
Licenču daudzums 1 licence(-s)
Arhitektūras atbalsts
64-bitu skaitļošana
Īpašības
Multivides tips DVD
Valodas versija Franču
Sistēmas prasības
CD-ROM diskdzinis nepieciešams
Minimālā DirectX prasība 12.0
Minimālais procesors ātrums 1000 GHz
Minimālā RAM 4096 GB
Minimālā vieta uz cietā diska 64 GB