ICY BOX IB-550StU3S Optiskais (ODD) skapis 13,3 cm (5.25") SATA Melns

Ražotājs: ICY BOX

Modelis: 20306

EAN: 4250078167334

ICY BOX IB-550StU3S ODD aploks ir augstas kvalitātes produkts no zināmā ražotāja ICY BOX un pieder ODD aploku kategorijai. Šis aploks ir piemērots SATA optiskajiem draiviem un tam ir slēgta alumīnija konstrukcija melnā krāsā, kas padara to par stilīgu papildinājumu jebkurā datorā.

Šim aplokam ir iespaidīgas īpašības, kas to izceļ no citiem produkta klāsta. Tas ir vienkārši lietojams ar plug and play funkciju, kas nozīmē, ka jums nav nepieciešams instalēt draiverus vai programmatūru, lai sāktu darbu. Aploks arī atbalsta karstās pārneses funkciju, kas ļauj viegli nomaiņāt optiskos draivus, neizslēdzot jūsu datoru.

ICY BOX IB-550StU3S ODD aploks darbojas ar līdzstrāvas barošanas avotu, kas padara to enerģijas ziņā efektīvu un uzticamu. Tas atbalsta USB savienojamību un tam ir USB Veids-B savienotājs, kas nodrošina vieglu savienojamību ar jūsu datoru. Aploks arī ir aprīkots ar LED indikatoriem, kas parāda aktivitāti un parāda, kad optiskais draiveris tiek izmantots.

Aplokam ir USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) savienojamība, kas nodrošina ātru datu pārraidi. Tam ir divi kabeļi, eSATA un USB, lai nodrošinātu savietojamību ar dažādiem ierīcēm.

Attiecībā uz izmēriem, aploks sver 900 grami un ir ļoti viegli pārnēsājams. Iepakojuma svars ir 1,2 kg, un iepakojuma izmēri ir 300 x 255 x 105 mm, nodrošinot tam labu aizsardzību transportēšanas laikā.

Kopumā ICY BOX IB-550StU3S ODD aploks ir augstas kvalitātes produkts, kas ir spēcīgs, efektīvs un uzticams. Tas ir piepildīts ar īpašībām, kas padara to viegli lietojamu, un tā kompaktais dizains padara to par lielisku izvēli tiem, kuri vēlas pārnēsāt savus optiskos draivus ar sevi.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Optiskais draiveris
Optiskā draiva interfeiss SATA
Izmērs 13,3 cm
Savienojamība
USB savienotājs USB Veids-B
USB versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB savienojamība
Darbības rādītāji
Karstā pārnese (hot-swap)
Barošanas avota veids Līdzstrāvas
Plug and Play
Dizains
Produkta krāsa Melns
Apvalka materiāls Alumīnijs
LED indikatori Aktivitāte
Svars&dimensijas
Iepakojuma svars 1,2 kg
Iepakojuma augstums 255 mm
Iepakojuma dziļums 105 mm
Iepakojuma platums 300 mm
Svars 900 g
Augstums 60 mm
Dziļums 180 mm
Platums 261 mm
Iepakojuma saturs
Pievienoti kabeļi USB, eSATA
Loģistiskie dati
Izcelsmes valsts Ķīna