Fellowes 5411301 papīra griezēja piederums Rezerves asmens

Ražotājs: Fellowes

Modelis: 5411301

EAN: 0043859554782

Fellowes SafeCut aizvietošanas asmeņi - 3 komplekts ir neaizstājams aksesuārs jūsu papīra griezējmašīnai. Šie aizvietošanas asmeņi ir speciāli izstrādāti, lai derētu Fellowes papīra griezējmašīnām, nodrošinot perfektu piestiprināšanos un maksimālu veiktspēju.

Ar 35 mm augstumu, 35 mm platumu un 10 mm dziļumu, šie aizvietošanas asmeņi ir kompakti un viegli lietojami. Tie ir izgatavoti ar precizitāti un izturību prātā, garantējot tīrus un precīzus griezumus katru reizi.

3 komplekti nodrošina, ka jums ir pietiekami daudz aizvietošanas asmeņu pa rokai, lai varētu turpināt griezt bez jebkādām pārtraukšanām. Vai esat students, profesionālis vai hobija entuziasts, papildu asmeņi vienmēr būs gudra doma.

Izstrādāti no uzticama ražotāja Fellowes, šie aizvietošanas asmeņi ir izgatavoti, lai atbilstu augstākajiem kvalitātes un veiktspējas standartiem. Tie ir izturīgi un izturīgi, kas tos padara par uzticamu izvēli visiem jūsu griezšanas vajadzībām.

Nomainiet savus iznīcinātos asmeņus ar Fellowes SafeCut aizvietošanas asmeņiem - 3 komplektu un baudiet bezrūpīgu griešanu vairākus gadus. Lai saglabātu savu papīra griezējmašīnu labā stāvoklī, regulāri nomainiet asmeņus. Ar šiem aizvietošanas asmeņiem jūs varat panākt precīzus un profesionālus rezultātus bez piepūles.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €12.31

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Fellowes 3 wymienne falowanego, perforacji, zginania (5411301) €12.31

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Tehniskās detaļas
Produkta krāsa Caurspīdīgs
Tips Rezerves asmens
Svars&dimensijas
Augstums 35 mm
Platums 35 mm
Dziļums 10 mm