Equip 133383 paralēlais kabelis Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 133383

EAN: 4015867222379

Equip USB uz paralēlo adaptera kabelis ir augstas kvalitātes kabelis, kas ļauj savienot datoru vai klēpjdatoru ar paralēlo printeri vai citām paralēlajām ierīcēm. Ar USB A savienotājs vienā galā un Centronics 36 savienotājs otrā galā, šis kabelis nodrošina uzticamu un stabilu savienojumu starp jūsu ierīcēm.

Šis adaptera kabelis ir izstrādāts, lai būtu mazs un viegls, sverot tikai 60 g, tāpēc tam ir viegli pārnēsāt un uzglabāt. Iepakojuma svars ir 70 g, ar dziļumu 275 mm, augstumu 15 mm un platību 175 mm.

Kabelis ir elegants un stilīgs melns, perfekti iederas kopā ar citiem jūsu datora piederumiem. Tas ir saderīgs ar dažādiem darbības sistēmām, nodrošinot saderību un vieglu pieslēgšanu un atvienošanu.

Ar Equip USB uz paralēlo adaptera kabeli jūs varat baudīt ātru un drošu datu pārsūtīšanu starp datoru un paralēlajām ierīcēm. Vai jūs drukājat dokumentus vai pārsūtāt datus, šis kabelis nodrošina uzticamu savienojumu un bezproblēmu veiktspēju.

Uzlabojiet savas savienojamības iespējas ar Equip USB uz paralēlo adaptera kabeli, ideālo risinājumu tiem, kam vajadzīgs paralēlsavienojums mūsdienu datorizētā vidē.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €16.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip USB to Parallel Adapter Cable €16.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Tehniskās detaļas
Produkta krāsa Melns
Savienotājs 2 Centronics 36
Savienotājs 1 USB A
Svars&dimensijas
Iepakojuma svars 70 g
Iepakojuma augstums 15 mm
Iepakojuma dziļums 275 mm
Iepakojuma platums 175 mm
Svars 60 g
Loģistiskie dati
Skaits iepakojumā 1 pcs
Izcelsmes valsts Ķīna