HP Rechargeable MPP 2.0 Tilt Pen (Silver)

Ražotājs: HP

Modelis: 3J123AA#ABB

EAN: 0194850725531

HP uzlādējams MPP 2.0 Tilt Pen (sudrabs) ir rakstāms instruments, kas veidots, lai uzlabotu jūsu digitālo zīmēšanas un piezīmju veidošanas pieredzi. Ar stilīgu sudraba krāsu, šis pildspalvas pildinājums ne tikai ir funkcionalitātei piemērots, bet arī vizuāli patīkams.

Sverot tikai 10g, šis pildinājums ir viegls un ērti turams, ļaujot neaptraipīti lietot to stundām ilgi. Tas ir 9,5 mm augsts, 149,5 mm plats un 9,5 mm dziļš, kas nodrošina kompaktu un mobilu dizainu.

Iepakojumā ir viens pildspalvas pildinājums, kas sver 90g, ir 92mm dziļs, 28mm augsts un 215mm plats. Ar šīm dimensijām pildspalvu var viegli glabāt un pārvadāt.

HP uzlādējams MPP 2.0 Tilt Pen ir aprīkots ar diviem pogu izvietojumiem, kas nodrošina ērtu kontroli un navigāciju. Tā sudraba krāsa piešķir tam elegances toni, bet zīmols garantē saderību ar HP produktiem.

Šis rakstāmais instruments ir īpaši izstrādāts lietošanai ar klēpjdatoriem. Tā īpatnējā tilt funkcionalitāte ļauj precīzi un dabiski rakstīt un zīmēt uz skārienekrāniem. Vai jūs piezīmējat sanāksmē vai veidojat mākslas darbu, šis pildinājums nodrošina gludu un reaģējošu pieredzi.

Ar akumulatora darbības laiku 1 mēnesis jūs varat paļauties uz šo pildinājumu ilgstošai lietošanai. Tas ir uzlādējams, kas izslēdz nepieciešamību pastāvīgi mainīt baterijas un samazina atkritumus.

Secinot, HP uzlādējams MPP 2.0 Tilt Pen (sudrabs) ir universāls rakstāmais instruments, kas nodrošina komfortu, precizitāti un saderību ar HP ierīcēm. Uzlabojiet savas digitālās rakstīšanas un zīmēšanas spējas ar šo stilīgo un funkcionālo piederumu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €69.91

Veikals Nosaukums Cena
hiq24.de

hiq24.de

HP Rechargeable MPP 2.0 Tilt Pen wh | 3J123AA#ABB €69.91

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Pogu skaits 2
Baterijas darbības laiks 1 mēnesis(i)
Produkta krāsa Sudrabs
Zīmolu saderība HP
Ierīces saderība Portatīvais dators
Svars&dimensijas
Augstums 9,5 mm
Dziļums 9,5 mm
Platums 149,5 mm
Svars 10 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 90 g
Iepakojuma augstums 28 mm
Iepakojuma dziļums 92 mm
Iepakojuma platums 215 mm
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080