Microsoft Surface Pen PDA irbulis 20 g Kokogles

Ražotājs: Microsoft

Modelis: EYV-00002

EAN: 0889842203431

Microsoft Surface Pen ir universāls irbuļu zīmulis, kas nodrošina dabisku rakstīšanas un zīmēšanas pieredzi. Šis irbuļu zīmulis sver tikai 20 g, kas padara to ērti turēt un pārvietot. Tas ir paredzēts darbam ar Microsoft ierīcēm, piemēram, Surface Studio, Surface Laptop, Surface Book, Surface Pro, Surface Pro 4, Surface Pro 3 un Surface 3. Pateicoties Bluetooth 4.0 funkcijai, šis irbuļu zīmulis ļauj ātri un vienkārši savienoties ar ierīci, ļaujot jums tūlīt lietot to.

Surface Pen tiek piedāvāts stilīgā Kokogles krāsā, kas piešķir ierīcei atbilstīgu elegances pieskārienu. Tas ir universāli pielietojams, kas nozīmē, ka to var izmantot ar jebkuru skārienjūtīgu ierīci, kas atbalsta irbuļu zīmuli. Irbuļu zīmulis ir saderīgs ar Microsoft produktiem, nodrošinot optimālas rakstīšanas un zīmēšanas spējas.

Šis irbuļu zīmulis ir viegli lietojams ar dabisku rokas saiti un ērtu izmēru. Tas nodrošina precizitāti un precizitāti, ļaujot jums rakstīt vai zīmēt veiksmīgi. Tas atbalsta dažādas līniju biezumu līmeņus, tāpēc jūs varat ērti radīt detalizētas skices vai rakstīt piezīmes. Iepakojumā ir viens irbuļu zīmulis, lai nodrošinātu ērtību. Šī produkta tehniskie dati ietver Harmonizētas sistēmas (HS) kodu 84733080.

Kopumā Microsoft Surface Pen ir lielisks aksesuārs jūsu Microsoft ierīcei. Ar savu daudzpusību, saderību un precizitāti tas ir nepieciešams ikvienam, kam vēlams rakstīt, zīmēt vai veikt piezīmes savā ierīcē bez pūļiem.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €104.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Microsoft Surface Pen stylus pen Charcoal 20 g €104.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Lietojamība, noderīgums Universāls
Bluetooth versija 4.0
Bluetooth
Produkta krāsa Kokogles
Savietojamība Surface Studio Surface Laptop Surface Book Surface Pro Surface Pro 4 Surface Pro 3 Surface 3
Zīmolu saderība Microsoft
Ierīces saderība Universāls
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Svars&dimensijas
Augstums 146,1 mm
Dziļums 9,7 mm
Platums 9,7 mm
Svars 20 g
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs