Microsoft Surface Pro PDA irbulis 20 g Melns

Ražotājs: Microsoft

Modelis: EYU-00006

EAN: 0889842202670

Microsoft Surface Pro stila pildspalva ir augstākās klases aksesuārs, kas paredzēts Surface Studio, Surface Laptop, Surface Book, Surface Pro, Surface Pro 4, Surface Pro 3 un Surface 3 planšetdatoriem. Šī melnā pildspalva ir funkcionala, stilīga un izturīga. Pildspalvas forma ir līdzīga cilindram un tā sver tikai 20 grami, tāpēc tā ir ērta lietošanai ilgstošam laikam.

Pildspalvai nepieciešama AAAA baterija, kas nodrošina ilgu darbības laiku un garantē to, ka par aizvietojumiem nebūs jāuztraucas ilgu laiku. Pildspalva izmanto Bluetooth 4.0 tehnoloģiju, lai savienotos ar jūsu ierīci, ļaujot jums viegli rakstīt, zīmēt vai anotēt. Pildspalva ir universāli pielietojama un tā saderība ar Microsoft ierīcēm nodrošina bezproblēmu pieredzi visos jūsu digitālajos projektiem.

Pildspalvas ergonomiskais dizains un kompaktais izmērs to padara ideālu lietošanai ceļā, vai nu jūs rakstāt piezīmes sanāksmē vai zīmējat idejas, braucot. Pildspalva ir izstrādāta, lai darbotos kopā ar magnetizētu uzglabāšanas mehānismu, nodrošinot tā drošu saglabāšanos, kad tā netiek izmantota.

Attiecībā uz iepakojumu, Microsoft Surface Pro stila pildspalva tiek piedāvāta vienā iepakojumā, kas iekļauj vienu pildspalvu. Pildspalva ir rūpīgi pārbaudīta, lai nodrošinātu izcilu kvalitāti. Kopumā šī stila pildspalva ir lielisks papildinājums jūsu Microsoft ierīču aksesuāriem, nodrošinot lietošanas ērtību un komfortu jūsu darbam un atpūtai.


3 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €105.73

Veikals Nosaukums Cena
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Microsoft Pióro Surface Pen czarny €105.73
www.emp.ee

www.emp.ee

NB ACC PEN V4 SURFACE/CHARCOAL EYU-00006 MICROSOFT €108.00
mts.ee

mts.ee

Microsoft Surface Pro krihvel 20 g Must €127.27

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Lietojamība, noderīgums Universāls
Forma Cilindrs
Baterijas tips AAAA
Bluetooth versija 4.0
Bluetooth
Produkta krāsa Melns
Zīmolu saderība Microsoft
Ierīces saderība Planšetdators
Tehniskās detaļas
Minimālās sistēmas prasības Surface Studio, Surface Laptop, Surface Book, Surface Pro, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3
Svars&dimensijas
Augstums 9,7 mm
Dziļums 146,1 mm
Platums 9,7 mm
Svars 20 g
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs