Samsung EJ-PP610 PDA irbulis 7,03 g Pelēks

Ražotājs: Samsung

Modelis: EJ-PP610BJEGEU

EAN: 8806090487743

Samsung EJ-PP610 stylus pildspalva ir ideāli piemērojama planšetdatoriem un tā ir izstrādāta, lai to lietotu ar Galaxy Tab S6 Lite. Tas ir viegls, sverot tikai 7,03 grami, un to var novietot kabatā bez jebkādām problēmām.

Pildspalva ir pelēkas krāsas, kas lieliski papildina planšetdatora dizainu. Tas ir saderīgs ar Samsung planšetdatoriem, tādējādi padarot to par must-have aksesuāru Samsung ierīču īpašniekiem.

Samsung EJ-PP610 stylus pildspalva piedāvā precīziju un precizitāti, padarot to ideālu piezīmju veidošanai, zīmēšanai vai daudzuzdevumu veikšanai. Tā kompaktais izmērs padara to viegli pārvietojamu, un tas sniedz dabisku un precīzu rakstīšanas un zīmēšanas pieredzi.

Tas ir aprīkots ar maināmām uzgaļiem, kas ievērojami pagarinās tā kalpošanas laiku, un padara to par ilgtspējīgu ieguldījumu savā planšetdatorā.

Bez tam, pildspalvas tehnoloģija piedāvā minimālu aizturi un precīzas un precīzas kustības, tādējādi nodrošinot atsauci uzreiz un novēršot kustību tā-kā aizturi.

Kopumā, Samsung EJ-PP610 stylus pildspalva ir laba izvēle tiem, kas vēlas viegli lietojamu pildspalvu, kas piedāvā precizitāti un precizitāti un kas izpilda visas nepieciešamās prasības no labas pildspalvas.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €53.99

Veikals Nosaukums Cena
www.rdveikals.lv

www.rdveikals.lv

Samsung PP610BJE S Pen Stylus for Galaxy Tab S6 Lite (Gray) €53.99

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Produkta krāsa Pelēks
Savietojamība Galaxy Tab S6 Lite
Zīmolu saderība Samsung
Ierīces saderība Planšetdators
Svars&dimensijas
Augstums 144 mm
Dziļums 7,14 mm
Platums 7,7 mm
Svars 7,03 g
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080