Belkin Boost Charge Melns Iekštelpas

Ražotājs: Belkin

Modelis: WIA001VFBK

EAN: 0745883794638

Ar Belkin Boost Charge Black Indoor lādētāju varēsiet ātri un viegli uzlādēt savu viedtālruni bez nepieciešamības izmantot kabeli. Lādētājs ir piemērots lietošanai iekštelpās un darbojas ar strāvas avotu no elektrotīkla. Lādētājs ir saderīgs ar daudziem iPhone modeļiem, tostarp ar iPhone 11, 12 un SE, tādējādi nodrošinot plašu savietojamību. Ar maksimālo jaudu 10 W un ātro uzlādes tehnoloģiju jūsu ierīce varēs tikt uzlādēta ļoti ātri un bez lieka uzmanības.

Lādētāja izmērs un masa ir kompakta un viegli pārnēsājama, tāpēc to varēsiet ņemt līdzi jebkur. Produkta krāsa ir melna, kas piešķir tai eleganci un stilīgumu. Lādētājam ir arī bezvadu lādēšanas iespēja, kas ievērojami atvieglos jūsu ikdienas uzlādes procesu.

Lādētāja kabeļa garums ir 1,2 m, kas sniedz iespēju uzlādēt ierīci, neatrodoties tuvu elektrības avotam un bez liekiem sarežģījumiem. Kabeļa galā ir LED indikatori, kas atspoguļo procesu un palīdz ērti kontrolēt lādēšanas statusu.

Lādētājs ir aprīkots ar Quick Charge 3.0 tehnoloģiju, kas nodrošina neparasti ātru ierīces uzlādi. Lādētājs nāk iepakojumā ar Micro-USB kabeli, kas padarīs to ērtu un vieglu uzstādīšanu un lietošanu. Visbeidzot, harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85044095 - kā garantija tam, ka Belkin Boost Charge Black Indoor lādētājs piedāvā augsta līmeņa uzlādes iespējas, turklāt ērtā un pārnēsājamā dizainā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €29.67

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Belkin Boost Chargeing Pad 10W Micro-USB Cab w. adaptor black €29.67
eltek.lv

eltek.lv

Belkin Wireless Charging Pad 2 A (WIA001VFBK) €42.05

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Savietojamība iPhone 12 Pro Max iPhone 12 Pro iPhone 12 iPhone 12 mini iPhone 11 Pro Max iPhone 11 Pro iPhone 11 iPhone SE 2nd Gen iPhone XR iPhone XS Max iPhone XS iPhone X
Ātrās uzlādes tehnoloģija Quick Charge 3.0
Ātrā uzlāde
Bezvadu lādēšana
Barošanas avota veids AC
Lādētāju saderība Viedtālrunis
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
LED indikatori
Kabeļa garums 1,2 m
Produkta krāsa Melns
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā jauda 10 W
Svars&dimensijas
Svars 74 g
Augstums 13,3 mm
Dziļums 90 mm
Platums 90 mm
Informācija par iepakojumu
Pievienoti kabeļi Micro-USB
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095