Belkin Boost Charge Melns Iekštelpas

Ražotājs: Belkin

Modelis: WIZ001VFBK

EAN: 0745883795772

Belkin Boost Charge Black Indoor ir augstas kvalitātes lādēšanas risinājums, kas ir ideāls gan mājas, gan biroja lietošanai. Tā elegants melnais dizains, LED indikatori un bezvadu lādēšanas iespējas padara Belkin Boost Charge par perfektu aksesuāru jūsu mobilajām ierīcēm.

Lādētājs ir izstrādāts, lai būtu saderīgs ar plašu mobilo ierīču klāstu, sākot no viedtālruņiem un viedpulksteņiem līdz pat AirPods Pro un jaunākajiem iPhone modeļiem. Tas piedāvā ātrās uzlādes iespējas, kas ļauj uzlādēt jūsu ierīces optimālā ātrumā.

Belkin Boost Charge ir iekštelpu lādētājs, ko var barot ar standarta USB portu. Tam ir kompakts tīkla adapteris, kas ir iekļauts komplektā, tāpēc tas ir viegli lietojams jau no starta. Lādētājam ir viegla konstrukcija un tam ir svars 216 g, kā arī izmēri 102,5 mm x 116,4 mm x 187,5 mm, kas padara to viegli uzglabājamu un transportējamu.

Viena no Belkin Boost Charge galvenajām īpašībām ir tā bezvadu lādēšanas iespējas. Lādētājs ļauj uzlādēt atbilstošās ierīces bez vajadzības pēc kabeļiem, tāpēc tas ir ērts un neizskatās nevienam traucējoši. Turklāt lādētājs ir aprīkots ar LED indikatoriem, kas sniedz skaidru informāciju par jūsu ierīču uzlādes statusu.

Belkin Boost Charge maksimālā jauda ir 7,5 W, kas nodrošina, ka jūsu ierīces tiek ātri un efektīvi uzlādētas. Lādētājs ir arī izstrādāts ar drošību prātā un tam ir iebūvēta aizsardzība pret pārlādēšanu, pārkaršanu un īssavienojumu.

Kopumā Belkin Boost Charge ir augstas kvalitātes lādēšanas risinājums, kas ir ideāli piemērots jebkuram, kas meklē ātru un ērtu veidu, kā uzlādēt savas mobilās ierīces. Tā bezvadu lādēšanas iespējas, ātrās uzlādes ātrumi un kompaktais dizains padara to par lielisku aksesuāru jebkuram, kas ir vienmēr kustībā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €100.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin Boost Charge Black Indoor €100.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Savietojamība Apple Watch SE Apple Watch Series 6 Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 1 iPhone 12 Pro Max iPhone 12 Pro iPhone 12 iPhone 11 Pro Max iPhone 11 Pro iPhone 11 iPhone SE 2nd Gen iPhone XR iPhone XS Max iPhone XS iPhone X iPhone 8 Plus iPhone 8 AirPods Pro
Ātrā uzlāde
Bezvadu lādēšana
Barošanas avota veids USB
Lādētāju saderība Austiņas, Viedtālrunis, Viedais rokas pulkstens Smartwatch
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
LED indikatori
Produkta krāsa Melns
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā jauda 7,5 W
Svars&dimensijas
Svars 216 g
Augstums 102,5 mm
Dziļums 187,5 mm
Platums 116,4 mm
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma saturs
AC adaperis komplektā
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095