Belkin Boost Charge Balts Iekštelpas

Ražotājs: Belkin

Modelis: WIA002VFWH

EAN: 0745883798636

Belkin Boost Charge White Indoor ir lādētājs mobilajām ierīcēm, kas paredzēts iekštelpu lietošanai. Tas piedāvā AC un USB barošanas avota veidus, kas padara to saderīgu ar lielāko daļu viedtālruņu, ieskaitot Galaxy S10+, Galaxy S10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10, Google Pixel 4, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE 2. paaudze, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus un iPhone 8. Ar bezvadu uzlādes iespējām tas nodrošina ērtu un bezspēku uzlādes pieredzi.

Šis lādētājs nodrošina ātru uzlādes tehnoloģiju, izmantojot Quick Charge 3.0, kas ļauj sasniegt līdz pat 15W izvades jaudu. Lādētājā iebūvētie LED indikatori ļauj viegli sekot lādēšanas stāvoklim. Lādētājs ir projektēts ar maksimālās jaudas 15W un AC adaptera jaudas izkliedēšanu 24W.

Belkin Boost Charge White Indoor ir kompakts izmērs, kas padara to viegli lietojamu un transportējamu. Tas ir augstībā 15,5 mm, platībā 95 mm un dziļumā 95 mm. Iepakojumā ietilpst AC adapteris, kas padara to ērti lietojamu uzreiz.

Kopumā Belkin Boost Charge White Indoor ir izturīgs un bezspēku lādēšanas līdzeklis, kas ir piemērots lielākajai daļai viedtālruņu un nodrošina ātru un bezspēku uzlādes pieredzi.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Savietojamība Galaxy S10+, Galaxy S10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10, Google Pixel 4, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE 2nd Gen, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Ātrās uzlādes tehnoloģija Quick Charge 3.0
Ātrā uzlāde
Bezvadu lādēšana
Barošanas avota veids AC, USB
Lādētāju saderība Viedtālrunis
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
Plug and Play
LED indikatori
Produkta krāsa Balts
Enerģijas pārvaldība
AC adaptera jaudas izkliedēšana 24 W
Maksimālā jauda 15 W
Svars&dimensijas
Augstums 15,5 mm
Dziļums 95 mm
Platums 95 mm
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma saturs
AC adaperis komplektā
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095