Belkin Boost Charge Melns Auto

Ražotājs: Belkin

Modelis: CCD001BT1MBK

EAN: 0745883790449

Belkin Boost Charge Black Auto ir universāls lādētājs mobīlajiem ierīcēm, kas darbojas, izmantojot cigāru šķiltavu kā barošanas avotu, un tiek aprīkots ar USB Type-A to Lightning kabeli. Lādētāja, kas ir izstrādāts ar eleganto melnu finišu un LED indikatoriem, kompaktā izmēra un ar divām USB 2.0 pieslēgvietām, ļauj lādēt divus ierīces vienlaicīgi un nodrošina universālu saderību ar dažādām mobīlajām telefonu un citām ierīcēm.

Lādētāja kabeļa garums ir 1 metrs, kas ir pietiekami, lai to varētu izmantot automobīlā, lai lādētu aizmugurējā sēdeklī esošās ierīces, un kabeļa dizains ļauj viegli uzglabāt to, neaizņemot daudz vietas.

Belkin Boost Charge Black Auto maksimālā jauda ir 24 vati, nodrošinot ātru un uzticamu lādēšanu visām jūsu ierīcēm. Lādētājs ir universālu cilvēku iecienīts, kuriem nepieciešams uzturēt savienojumu un tikt turētiem lietās, pat pārvietojoties. Produkts atbilst Harmonizētās sistēmas (HS) kodam 85044090, kas norāda, ka tieši tā ir spējīga nodrošināt DC jaudu elektronikas ierīcēm - tā ir ideāla izvēle visiem, kas meklē stilīgu un efektīvu lādēšanas risinājumu, lai uzturētu mobilitāti.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
USB 2.0 pieslēgvietu skaits 2
Barošanas avota veids Cigāru šķiltavas
Lādētāju saderība Universāls
Lādētāja veids Auto
Dizains
LED indikatori
Kabeļa garums 1 m
Produkta krāsa Melns
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā jauda 24 W
Informācija par iepakojumu
Pievienoti kabeļi USB Type-A to Lightning
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095