Belkin Boost Charge Melns Iekštelpas

Ražotājs: Belkin

Modelis: WIB002VFBK

EAN: 0745883810345

Belkin Boost Charge Black Indoor ir ātrs un efektīvs lādēšanas risinājums jūsu mobilo ierīču uzlādēšanai. Tā bezvadu lādēšanas iespēja un saderība ar atpazīstamākajiem viedtālruņu zīmoliem, piemēram, Samsung Galaxy un Apple iPhone, ļauj viegli uzlādēt ierīci bez vajadzības pēc vadiem.

Lādētājs ir aprīkots ar Quick Charge 3.0 tehnoloģiju, kas nodrošina ātru uzlādes laiku un samazina to laiku, ko jūs pavadiet pieslēdzoties pie strāvas avota. Belkin Boost Charge ir maksimālais jaudas izvads 15W, kas nodrošina to, ka jūsu ierīce tiek uzlādēta ātri un efektīvi.

Lādētājs ir paredzēts iekštelpu lietošanai un komplektā ietilpst AC adapteris, kas padara to viegli lietojamu mājās vai birojā. Tā kompaktais izmērs nodrošina, ka tas neaizņems pārāk daudz vietas uz jūsu galda. LED indikatori ļauj jums zināt, kad jūsu ierīce tiek uzlādēta, ļaujot jums uzraudzīt tās stāvokli uzreiz.

Belkin Boost Charge varētu lepoties arī ar savu eleganto un stilīgo dizainu, ar melnu apdari, kas papildina jebkuru dekori. Tam ir augstums 125,8 mm, platums 102,2 mm un dziļums 102,2 mm. Tas ir viegls un viegli pārnēsājams, padarot to par ideālu ceļojuma pavadoni.

Turklāt Belkin Boost Charge iepakojumā ir viens gabals, un Harmonizētās sistēmas (HS) kods ir 85044090. Ideāls risinājums tiem, kas meklē uzticamu un efektīvu lādēšanas risinājumu, Belkin Boost Charge Black Indoor ir nepieciešamība visiem, kuriem nepieciešama barošanas avots ceļojumā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €41.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin Boost Charge Black Indoor €41.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Savietojamība Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy S20, Galaxy S10+, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10, Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE 2nd gen, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X
Ātrās uzlādes tehnoloģija Quick Charge 3.0
Ātrā uzlāde
Bezvadu lādēšana
Barošanas avota veids AC
Lādētāju saderība Viedtālrunis
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
LED indikatori Uzlāde
Produkta krāsa Melns
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā jauda 15 W
Svars&dimensijas
Augstums 125,8 mm
Dziļums 102,2 mm
Platums 102,2 mm
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma saturs
AC adaperis komplektā
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095