Belkin BOOST↑CHARGE Balts Iekštelpas

Ražotājs: Belkin

Modelis: WCA003VFWH

EAN: 0745883816460

Belkin BOOST↑CHARGE 20W USB-C sienas lādētājs ir spēcīga un ērta risinājuma mobilajām ierīcēm uzlādei. Lādētājam ir ātra uzlādes funkcija un tā ir saderīga ar daudziem viedtālruņiem, planšetēm, un ir piemērota iekštelpu lietošanai. Tas ir gan kompakts, gan viegls, kas ļauj to viegli pārvietot, ierakstot to somā vai mugursomā.

Viena no lādētāja izcelšanās funkcijām ir kompatibilitāte ar plašu ierīču klāstu, ieskaitot iPhone 8 vai jaunākus, Google Pixel 3 vai jaunākus, Samsung Galaxy S10 vai jaunākus un citus. Ātrā uzlādes funkcija ļauj jums ātri uzlādēt savu ierīci un sākt lietot to, kas ļauj izmantot ierīci ilgāk.

Belkin BOOST↑CHARGE 20W USB-C lādētājs arī ir efektīvs enerģijas patēriņa ziņā, maksimālā piegāde ir 20W un tam ir USB Power Delivery tehnoloģija. Lādētājam ir viena USB C tipa pieslēgvietas, kas ļauj viegli pievienot savu ierīci un uzlādēt to.

Lai gan lādētājs jau ir piemērots iekštelpu lietošanā, tas ir izmantots arī ceļojumos, jo tas ir viegli pārnēsājams un kompakts. Lādētāja lielums ir 41,5 mm augsts, 47,5 mm plats un 63 mm dziļš.

Iepakojumā ir iekļauts arī AC adapteris, kas padara uzlādi vēl vienkāršāku. Produkta baltā krāsa atbilst dažādu interjeru apstākļiem. Kopumā Belkin BOOST↑CHARGE 20W USB-C sienas lādētājs ir lietderīgs un viegli pārnēsājams, kas padara to lielisku izvēli mobilajai ierīcei uzlādēt.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €19.96

Veikals Nosaukums Cena
www.ldlc.com

www.ldlc.com

Belkin 20W USB-C Power Charger for Apple and others €19.96

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Savietojamība Galaxy S10+, Galaxy S10, Google Pixel 3 XL, Google Pixel 3, iPad Pro (12.9") 2nd gen, iPad Pro (10.5"), iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, HTC U12+, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30 / P30 Pro, Sony Xperia XZ2
USB barošanas padeve
Ātrā uzlāde
USB C-veida pieslēgvietu daudzums 1
Barošanas avota veids AC
Lādētāju saderība Viedtālrunis, Irbulis, Planšete
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
Produkta krāsa Balts
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā jauda 20 W
Svars&dimensijas
Augstums 41,5 mm
Dziļums 63 mm
Platums 47,5 mm
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma saturs
AC adaperis komplektā
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095