Belkin BOOST↑CHARGE PRO Melns Iekštelpas

Ražotājs: Belkin

Modelis: WIZ009VFBK

EAN: 0745883819461

Jaunais Belkin BOOST↑CHARGE PRO Melns Iekštelpas lādētājs ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu efektīvu un ērtu uzlādi dažādiem Apple ierīcēm. Ar plug and play funkciju, šis lādētājs ir gatavs lietošanai bez jebkādām sarežģītām iestatīšanām vai konfigurācijām. Tas ir melnā krāsā, kas piešķir tam elegantu un stilīgu izskatu.

Boost↑Charge Pro lādētājs ir savietojams ar dažādām Apple ierīcēm, tostarp Apple Watch Series 6, Series 5, Series 4, Series 3, Series 2 un Series 1, kā arī ar iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, AirPods Pro un AirPods 2. Tā ir ideāla izvēle gan austiņu, viedtālruņa, gan viedā rokas pulksteņa uzlādei.

Šis lādētājs darbojas ar USB barošanas avotu un ir piemērots lietošanai iekštelpās. Bezvadu lādēšanas funkcionalitāte nodrošina ērtu un vieglu lādēšanu, atbrīvojot jūs no nepieciešamības pieslēgt vadiem vai kabeļiem.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO lādētājs ir aprīkots ar maksimālo jaudu 15 W, nodrošinot ātru un efektīvu lādi. Tā harmonizētās sistēmas (HS) kods ir 85044095.

Ja jums ir vajadzīga ērta un uzticama iekštelpu lādētāja risinājums jūsu Apple ierīcēm, izvēlieties Belkin BOOST↑CHARGE PRO Melnu lādētāju. Tas apvieno augstas kvalitātes izpildi un sarežģītu lādēšanas funkcionalitāti, nodrošinot jums ērtumu un ātrumu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €149.95

Veikals Nosaukums Cena
www.ldlc.com

www.ldlc.com

Belkin MagSafe 3-in-1 Charger Black €149.95

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Savietojamība Watch Series 6 Watch Series 5 Watch Series 4 Watch Series 3 Watch Series 2 Watch Series 1 iPhone 12 Pro Max iPhone 12 Pro iPhone 12 iPhone 12 mini AirPods Pro AirPods 2nd Gen
Bezvadu lādēšana
Barošanas avota veids USB
Lādētāju saderība Austiņas, Viedtālrunis, Viedais rokas pulkstens Smartwatch
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
Plug and Play
Produkta krāsa Melns
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā jauda 15 W
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095