Belkin BoostCharge Pro Melns Iekštelpas

Ražotājs: Belkin

Modelis: WIZ015BTBK

EAN: 0745883830770

Belkin BoostCharge Pro Melnais Iekštelpu Lādētājs ir nepieciešams dizains, kas nodrošina lielisku jaudu un ērtības vienā modernā izpildījumā. Lādētājs ir optimizēts Apple Watch Series 1 - 7 saderībai un piemērots, lai uzturētu savienojumu visu dienu, kas padara to par lielisku vērtību jebkuram, kurš cenšas uzturēt savas ierīces lādētas un gatavas jebkuram izaicinājumam.

Belkin BoostCharge Pro Melnā Iekštelpu Lādētājs ir izgatavots no USB Veids-C vada un bezvadu lādēšanas iespējas, padarot to par lielisku risinājumu, lai lādētu jūsu ierīces mājās, birojā vai ceļojumā. Melna krāsa piešķir tam modernu un stilīgu izskatu, padarot to par lielisku papildinājumu jebkurai iestatīšanai.

Šis lādētājs ir optimizēts, lai nodrošinātu ātru un efektīvu ierīču uzlādi. Ar pievienotajiem vadu kabeļiem un harmonizētās sistēmas (HS) koda 85044090, Belkin BoostCharge Pro Melnais Iekštelpu Lādētājs ir ideāls risinājums jebkuram, kam vajadzīgs uzticams un efektīvs lādētājs.

Neskatoties uz to, vai jums ir vajadzīgs lādētājs jūsu viedtālrunim vai citām ierīcēm, Belkin BoostCharge Pro Melnais Iekštelpu Lādētājs sniegs visu nepieciešamo, lai jūsu ierīces būtu lādētas un gatavas jebkuram izaicinājumam. Ar lielu tehnisko detaļu spektru šis lādētājs sniegs jums visu, kas nepieciešams, lai uzturētu savas ierīces lādētas un gatavas lietošanai. Iepakojumā ir 1 gabals ar USB Veids-C kabeļiem.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €83.47

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Belkin (WIZ015BTBK) €83.47

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Savietojamība Apple Watch Series 1 - 7
Bezvadu lādēšana
USB C-veida pieslēgvietu daudzums 1
Barošanas avota veids USB
Lādētāju saderība Viedais rokas pulkstens Smartwatch
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
Produkta krāsa Melns
Informācija par iepakojumu
Pievienoti kabeļi USB Veids-C
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095