Belkin BoostCharge Pro Melns Iekštelpas

Ražotājs: Belkin

Modelis: WCH011VFBK

EAN: 0745883844043

Belkin BoostCharge Pro Black Indoor lādētājs ir ideāls risinājums visu mobilo ierīču uzlādēšanai. Ar jaunāko tehnoloģiju, šis lādētājs ir savietojams ar vairākiem iPhone modeļiem, tostarp iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro un iPhone 14 Pro Max. Lādētājs ir arī universāli saderīgs ar citām ierīcēm, pateicoties saderības funkcijai.

Ar AC strāvas avotu un iekštelpu lādētāja tipu, BoostCharge Pro nodrošina ātru un efektīvu ierīču uzlādi. Lādētājam ir divi USB C-veida pieslēgvietas, abas atbalsta USB barošanas padevi, kas ļauj uzlādēt divas ierīces vienlaicīgi. Turklāt lādētājs piedāvā jaunāko USB Power Delivery 3.0 versiju, kas nodrošina maksimālu uzlādes ātrumu.

Belkin BoostCharge Pro ir ne tikai efektīvs, bet arī stilīgs un funkcionalitātei paredzēts. Ar tās slīpo melno apdari, šis lādētājs ir piemērots jebkuram apstāklim. Lādētāja maksimālā jauda ir 45 W, kas ļauj ierīcēm ātri un efektīvi uzlādēties, savukārt programmējamais barošanas avots (PPS) ļauj pielāgot lādētāja jaudu individuālajai uzlādes pieredzei.

Šis produkts ir paredzēts PDA/mobīlo telefonu lādēšanai un iepakojumā atrodas viens lādētājs.Ļaujiet Belkin BoostCharge Pro Black Indoor lādētājam rūpēties par jūsu mobilo ierīcēm, kuras tiešām būs gatavas, kur un kad jūs tos vien vēlaties!


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
Savietojamība iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max
USB barošanas versija 3.0
USB barošanas padeve
Programmējams barošanas avots (PPS)
USB C-veida pieslēgvietu daudzums 2
Barošanas avota veids AC
Lādētāju saderība Universāls
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
Produkta krāsa Melns
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā jauda 45 W
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs