Sandberg 441-48 PDA/mobīlo telefonu lādētājs Universāls Balts AC Iekštelpas

Ražotājs: Sandberg

Modelis: 441-48

EAN: 5705730441486

Sandberg 441-48 PDA/mobīlo telefonu lādētājs Balts Iekštelpas ir universāla lādētāja ierīce, kas ļauj viegli un efektīvi uzlādēt jūsu mobilo telefonu vai PDA. Ar šo lādētāju jūs varat viegli ielādēt savu ierīci iekštelpās un saglabāt to gatavībā ikreiz, kad vēlaties.

Šis lādētājs ir izstrādāts ar USB Power Delivery tehnoloģiju, kas ļauj efektīvi uzlādēt jūsu ierīci. Tas nodrošina līdz pat 65 W jaudu, kas ļauj jums ātri aizpildīt savu ierīci ar enerģiju. Turklāt, šim lādētājam ir viens USB Type-C ports, kas ļauj vienkārši savienot ierīci un sākt lādēt.

Sandberg 441-48 PDA/mobīlo telefonu lādētājs ir ideāls aksesuārs jebkuram, kuram nepieciešama ērta un droša veidā lādēt savu mobilo telefonu vai PDA ierīci. To var izmantot gan mājās, gan birojā, nodrošinot augstas veiktspējas lādēšanu, kas nekavējoties attiecās uz jūsu ierīci.

Lādētāja komplektācijā ietilpst arī viegla balta iekštelpu lādētāja ierīce, kura sver aptuveni 320 grami. Tā ir ērta un kompakta, lai to varētu pārvadāt, ja nepieciešams. Tas ir paredzēts iekštelpu lietošanai un ir gan drošs, gan efektīvs veids, kā uzturēt savu mobilo telefonu vai PDA ierīci jaudas pilnā stāvoklī bez laika zaudēšanas.

Sandberg 441-48 PDA/mobīlo telefonu lādētājs Balts Iekštelpas ir lādētājs, kas atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem. Tas ir uzticams un ilgmūžīgs produkts, kas nodrošina efektīvu un drošu lādēšanu jūsu ierīcēm. Uzlabojiet savu ierīces lādēšanas pieredzi ar Sandberg 441-48 PDA/mobīlo telefonu lādētāju.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €49.20

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Sandberg 441-48 USB-C AC Charger PD65W EU €49.20

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Darbības rādītāji
USB barošana līdz 65 W
USB barošanas padeve
USB C-veida pieslēgvietu daudzums 1
Barošanas avota veids AC
Lādētāju saderība Universāls
Lādētāja veids Iekštelpas
Dizains
Produkta krāsa Balts
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 320 g
Iepakojuma augstums 173 mm
Iepakojuma dziļums 48 mm
Iepakojuma platums 138 mm
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044095