Belkin Screenforce Caurspīdīgs ekrāna aizsargs Apple 1 pcs

Ražotājs: Belkin

Modelis: OVI002ZZ

EAN: 0745883797035

Belkin Screenforce Clear ekrāna aizsargs ir izcila izvēle tiem, kas vēlas nodrošināt savu iPad ekrāna aizsardzību pret skrāpējumiem un citiem bojājumiem. Izgatavots no augstas kvalitātes rūdīta stikla, šis ekrāna aizsargs nodrošina cietības rādījumu 9H, kas garantē augstu izturību pret skrāpējumiem un triecieniem.

Šī ekrāna aizsarga caurspīdīgais dizains nodrošina jūsu ekrāna krāsu un skaidrības saglabāšanos, savukārt caurspīdīgā krāsa nemanāmi iederas jūsu iPad dizainā. Aizsargkārta ir bez burbuļiem un ļoti viegli uzliekama, tāpēc jūs varat uzlikt ekrāna aizsargu bez liekiem sarežģījumiem.

Līdz ar standarta skrāpējumu izturību, Belkin Screenforce Clear ekrāna aizsargs arī nodrošina privātuma filtrēšanas funkciju, kas ļauj filtrēt ekrāna saturu, nodrošinot papildu privātumu. Turklāt pirkstu nospiedumu izturīgā tehnoloģija samazina pārāk lielas pirkstu nospiedumu redzamību, nodrošinot tīru un profesionālu izskatu.

Šis ekrāna aizsargs ir speciāli izstrādāts Apple produktiem, savietojams ar iPad air 3, iPad 7th gen un iPad Pro 10.5. Tā portreta orientācijas privātuma filtrēšana nodrošina jūsu skatīšanās leņķu privātumu, ļaujot jums skatīties tikai jums svarīgo.

Iepakojuma saturs ietver vienu Belkin Screenforce Clear ekrāna aizsargu, kas padara šo produktu ērtu un vienkāršu risinājumu jūsu ierīces aizsardzībai no iespējamiem bojājumiem. Saskaņā ar globālajiem tirdzniecības standartiem, produkta Harmonizētās sistēmas (HS) kods ir 84733080.

Kopumā, Belkin Screenforce Clear ekrāna aizsargs ir nepieciešams aksesuārs ikvienam, kas vēlas aizsargāt savu iPad pret skrāpējumiem un ikdienas nolietojumu. Tā izturība, skaidrība un privātuma funkcijas padara to par izcilu ieguldījumu jebkuram, kas vēlas nodrošināt savas ierīces ekrāna aizsardzību.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €72.11

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Belkin Belkin Screenforce Temp. Glass iPad 7th Gen/iPad Air (2019) €72.11

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Uzlikšana bez burbuļiem
Privātuma filtrēšanas orientācija Portrets
Privātuma filtrēšanas funkcija
Viegli piemērot
Izturīgs pret pirkstu nospiedumiem
Materiāls Rūdītā stikla
Produkta krāsa Caurspīdīgs
Cietība 9H
Aizsardzības īpašības Izturīgs pret skrāpējumiem
Maksimālais iespējamais ekrāna izmērs 26,7 cm
Savietojamība iPad air 3 iPad 7th gen iPad Pro 10.5
Zīmolu saderība Apple
Ekrāna aizsarga tips Caurspīdīgs ekrāna aizsargs
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Iepakojuma saturs
Skaits iepakojumā 1 pcs