Manhattan 165051 portatīvais skaļrunis Melns, Pelēks 3 W

Ražotājs: Manhattan

Modelis: 165051

EAN: 0766623165051

Manhattan Metālisks Bluetooth skaļrunis ar bezvadu uzlādes paliktni (Tīrīšanas pircējam, Decents skaņas izvads (3 W), 3 stundu atskaņošanas laiks, Bezvadu uzlādes paliktnis 5 W, Integrēti vadības elementi, Rādiuss 10 m, microSD kartes lasītājs, USB-A uzlādes kabelis iekļauts, Bluetooth 5.0, 3 gadu garantija) ir kompakts un stilīgs portatīvais skaļrunis, kas piedāvā vairākas ērtības funkcijas.

Šim skaļrunim ir integrēta bezvadu uzlādes paliktnis, kas ļauj viegli uzlādēt saderīgus ierīces, izvairoties no kabeļu sajaukuma. Skaļrunis nodrošina decentu skaņas izvadi ar 3 W jaudu, nodrošinot patīkamu klausīšanās pieredzi.

Ar Bluetooth 5.0 tehnoloģiju skaļrunis nodrošina stabilu un bezproblēmu bezvadu savienojumu ar attālumu līdz 10 m. Jūs varat viegli savienot savu viedtālruni vai planšetdatoru, lai baudītu savu mīļāko mūziku vai podkāstus. Papildus tam, skaļrunis ir aprīkots ar microSD kartes lasītāju, ļaujot atskaņot mūziku tieši no atmiņas kartes.

Manhattan Metālisks Bluetooth skaļrunis ir ar 3 stundu atskaņošanas laiku, ļaujot jums baudīt mūziku ceļojot, neuztraucoties par baterijas izlādi. Bezvadu uzlādes paliktnis nodrošina 5 W jaudu, nodrošinot ātru un efektīvu atbilstošo ierīču uzlādi. Integrētie vadības elementi ļauj viegli regulēt skaļumu, mainīt dziesmas un kontrolēt atskaņošanu ērti.

Šis skaļrunis ir izturīgs un kompakts, noapaļota dizaina un melna vai pelēka krāsa, kas piemērota jebkurai videi. Skaļrunim ir USB-A uzlādes kabelis, kas nodrošina vieglu uzlādi un lietošanas ērtību.

Attiecībā uz audio jaudu, skaļrunis piedāvā frekvenču diapazonu no 70 līdz 20000 Hz, nodrošinot skaidru un skaidru skaņas atveidi. Signāla attiecība pret troksni (SNR) ir 85 dB, garantējot augstas kvalitātes dzirdes pieredzi ar minimālu fona troksni. Dinamiskās galvas diametrs ir 5,2 cm, nodrošinot iespaidīgu skaņas izvadi.

Manhattan Metālisks Bluetooth skaļrunis ir 3 gadu garantija, nodrošinot jums mieru un pārliecību par tā kvalitāti un izturību. To ieteicams lietot ar planšetdatoriem un viedtālruņiem, apmierinot jūsu ikdienas izklaides vajadzības. Skaļrunis ir arī sertificēts ar CE un RoHS, nodrošinot atbilstību drošības un vides standartiem.

Ar savu kompakto izmēru un ērtām funkcijām Manhattan Metālisks Bluetooth skaļrunis ir ideāls pavadonis mūzikas entuziastiem, kas vienmēr ir kustībā. Tās bezvadu iespējas, integrētie vadības elementi un ievērojamais skaņas izvads padara to par uzticamu un vēršamo izvēli, lai baudītu mīļāko audio saturu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €12.00

Veikals Nosaukums Cena
oreol.eu

oreol.eu

Portatīvie skaļruņi Manhattan MANHATTAN Bluetooth-Lautsprecher mit Induktionsladepad - OReol.eu €12.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Audio
Ievades jutīgums 450 milivolts
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 85 dB
Frekvences diapazons 70 - 20000 Hz
RMS nominālā jauda 3 W
Skaļruņi
Dinamiskās galvas diametrs 5,2 cm
Savienojamība
USB savienotājs Micro-USB
Bluetooth diapazons 10 m
Bluetooth versija 5.0
Bluetooth
Wi-Fi
Savienojamības tehnoloģija Bezvadu
Darbības rādītāji
Sertifikācija CE RoHS
Saderīgās atmiņas kartes MicroSD (TransFlash)
Integrēts karšu lasītājs
Ieteicamais pielietojums Planšetdators / Viedtālrunis
Dizains
Produkta krāsa Melns, Pelēks
Produkta dizains Apaļš
Enerģijas pārvaldība
Baterijas uzlādes laiks 2 h
Baterijas mūžā ilgums 3 h
Baterijas spriegums 3,7 V
Baterijas performance 300 mAh
Baterijas tehnoloģija Litija polimērs (LiPo)
Baterijas tips Iebūvēta baterija
Svars&dimensijas
Svars 256 g
Augstums 82 mm
Dziļums 70 mm
Platums 70 mm
Iepakojuma saturs
Ātrās startēšanas gids
Pievienoti kabeļi Micro-USB
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85182200