Kensington Soft portatīvo datoru soma & portfelis 27,9 cm (11") Soma-aploksne Melns

Ražotājs: Kensington

Modelis: K62609WW

EAN: 0085896626091

Kensington 11” Universal Neoprene Sleeve ir stils un viegls apvalks, kas paredzēts ierīces aizsardzībai pret skrāpējumiem un triecieniem, pārvietojoties no vienas vietas uz otru. Ar maksimālo ekrāna izmēru 27,9 cm (11”), šis universālais apvalks ir saderīgs ar jebkuru planšetdatoru vai klēpjdatoru, padarot to par universālu izvēli, ko var izmantot ikviens. Apvalks ir izgatavots no izturīga neoprēna materiāla, kas nodrošina trieciena izturību un var izturēt ikdienas nēsāšanas un nolietošanas ietekmi.

Apvalka virsma ir vienkrāsaina, dodot tam profesionālu izskatu, kas piemērots jebkurai biznesa videi. Rokturi pārnēsāšanai padara apvalka transportēšanu vieglu, neatkarīgi no tā, vai jūs esat ceļojumā, vai vienkārši pārvietojaties no vienas telpas uz citu.

Attiecībā uz izmēriem, apvalks ir 229 mm augstumā, 330 mm platumā un 32 mm dziļumā. Tas sver tikai 168,5 g, kas padara to par viegli pārnēsājamu somā vai portfelī, neizraisot pārmērīgu tilpumu. Apvalks ir klasificēts kā somas-aploksne, kas nozīmē, ka tas ir paredzēts slīdēt pār ierīces, nevis izmantojot rāpus vai siksnu.

Kopumā Kensington 11” Universal Neoprene Sleeve ir praktisks un stilīgs veids, kā aizsargāt jūsu klēpjdatoru vai planšetdatoru pret skrāpējumiem un citiem bojājumiem. Tā universālais dizains un vieglais dizains padara to par nepieciešamu aksesuāru ikvienam, kas vēlas savu ierīci uzturēt drošu un aizsargātu, pārvietojoties no vietas uz vietu.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €25.00

Veikals Nosaukums Cena
oreol.eu

oreol.eu

Сумки Kensington Sleeve 11 "Black Retail (K62609WW) - OReol.eu €25.00
eltek.lv

eltek.lv

Etui Kensington Soft Universal Sleeve 11.6" €28.16

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Rokturi pārnēsāšanai
Savietojamība Universal
Zīmolu saderība Jebkurš zīmols
Produkta galvenā krāsa Melns
Somas veids Soma-aploksne
Maksimālais iespējamais ekrāna izmērs 27,9 cm
Virsmas krāsojums Vienkrāsaina
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Svars&dimensijas
Svars 168,5 g
Augstums 229 mm
Dziļums 32 mm
Platums 330 mm