Lindy 40622 porta bloķētājs Pieslēgvietas bloķēšanas atslēga USB Type-A Zils Akrilonitrilbutadiēnstirēnterpolimēra (ABS) 1 pcs

Ražotājs: Lindy

Modelis: 40622

EAN: 4002888406222

Lindy USB Type A Port Blocker Key zilā krāsā ir ērts aksesuārs, kas piedāvā paaugstinātu drošību jūsu datu pieslēgvietām. Šis pieslēgvietas bloķēšanas atslēgas tips ir paredzēts darbam ar USB Type-A pieslēgvietām un var viegli savienot un atvienot no USB pieslēgvietas, nodrošinot fizisku šķērsli, kas novērš neautorizētu piekļuvi un nejaušu atvienošanu.

Izgatavots no izturīga akrilonitrilbutadiēnstirēnterpolimēra (ABS) materiāla, tas ir paredzēts ilgtermiņa lietošanai un spēj izturēt smagu slodzi. Ar savu stilīgo zilo krāsu, tas ne tikai nodrošina papildu drošību, bet arī piešķir jūsu ierīcei eleganta izskatu.

Šī bloķēšanas atslēga ir pārnēsājama un viegli lietojama ar ergonomisku dizainu. Tās kompakta izmēra dēļ, apmēram 18mm plats, 12 mm augsts un 75,2mm dziļs, tā neaizņem pārāk daudz vietas, kad ir pievienota.

Turklāt šīs atslēgas bloķēšanas ierīces ir sertificētas atbilstoši REACH un California Proposition 65 drošības standartiem. Ar iepakojuma svaru tikai 13 g, tā ir viegla un pārnēsājama, tā ir ideāls aksesuārs profesionāļiem un studentiem, kas bieži vien ir ceļā.

Lindy USB Type A Port Blocker Key ir lielisks izvēles variants, ja meklējat uzticamu un viegli lietojamu bloķēšanas ierīci, kas nodrošina paaugstinātu drošību un mieru, garantējot, ka jūsu vērtīgie dati paliek drošībā un aizsargāti visā laikā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €23.29

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Lindy blokady portu USB (40622) €23.29

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Sertifikācija REACH & California Proposition 65
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma tips Polietilēna maiss
Materiāls Akrilonitrilbutadiēnstirēnterpolimēra (ABS)
Produkta krāsa Zils
Saderīgas pieslēgvietas/sloti USB Type-A
Produkta veids Pieslēgvietas bloķēšanas atslēga
Svars&dimensijas
Iepakojuma svars 13 g
Iepakojuma dziļums 144 mm
Iepakojuma platums 133 mm
Svars 8 g
Augstums 12 mm
Dziļums 75,2 mm
Platums 18 mm