Zyxel E-iCard 1Y 8 licence(-s)

Ražotājs: Zyxel

Modelis: LIC-EAP-ZZ0019F

EAN: 4718937580736

Zyxel E-iCard 1Y 8 licences ir programmatūras licences/uzlabošanas produkts, kas ir izstrādāts un ražots Zyxel. Šis produkts ir speciāli izstrādāts, lai uzlabotu saderīgu ierīču funkcionalitāti un spējas. Ar 8 licences palīdzību lietotāji var paplašināt savu programmatūras funkcionalitāti un izmantot visas savas ierīces iespējas.

Zyxel E-iCard 1Y 8 licences ir ideālas uzņēmumiem un organizācijām, kas vēlas optimizēt savu tīklu infrastruktūru. Šī programmatūras licence sniedz lietotājiem būtiskas funkcijas un parametrus, kas nodrošina nevainojamu integrāciju un veiktspēju.

Viena no Zyxel E-iCard 1Y 8 licences galvenajām funkcijām ir spēja uzlabot tīkla drošību un pārvaldību. Papildu licenču palīdzību lietotāji var uzlabot savu ierīces drošības pasākumus, nodrošinot, ka jutīgi dati ir aizsargāti no potenciālām draudiem.

Turklāt šī programmatūras licence piedāvā arī uzlabotu tīkla redzamību un kontroli. Lietotāji efektīvi var pārraudzīt un pārvaldīt savas tīkla savienojumus, nodrošinot efektīvu problēmu novēršanu un resursu piešķiršanu. Zyxel E-iCard 1Y 8 licences ļauj lietotājiem optimizēt savu tīkla veiktspēju un nodrošināt vienmērīgu un uzticamu darbību.

Papildus tam, Zyxel E-iCard 1Y 8 licences nodrošina papildu funkcijas, kas ļauj lietotājiem prioritizēt un kontrolēt tīkla datplūsmu. Ar šo spēju uzņēmumi var nodrošināt, ka kritiskās lietojumprogrammas saņem nepieciešamo joslas platumu, optimizējot vispārējo tīkla veiktspēju.

Kopumā Zyxel E-iCard 1Y 8 licences ir jaudīgs programmatūras licences/uzlabošanas produkts, kas uzlabo saderīgo ierīču funkcionalitāti un veiktspēju. Ar tā dažādajām funkcijām un parametriem šis produkts ir izcilas izvēles iespēja uzņēmumiem un organizācijām, kas vēlas optimizēt savu tīkla infrastruktūru un palielināt kopējo efektivitāti.


3 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €460.20

Veikals Nosaukums Cena
tietokonekauppa.fi

tietokonekauppa.fi

LIC-EAP E-ICARD 8 AP LICENSE F €460.20
www.alternate.de

www.alternate.de

Zyxel E-iCard 1Y 8 licence(-s) €474.00
www.alternate.es

www.alternate.es

Zyxel E-iCard 1Y 8 licence(-s) €483.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Licence
Licenču daudzums 8 licence(-s)
Īpašības
Savietojamība USG40