Huawei 51994873 pulksteņa detaļa un piederums Pulksteņa siksniņa

Ražotājs: Huawei

Modelis: 51994873

EAN: 6941487265275

Huawei 51994873 Watch Strap ir lielisks piederums, kas uzlabos Jūsu pulksteņa stilu un funkcionalitāti. Šis pulksteņa siksniņš ir izgatavots no augstas kvalitātes Fluorelastomēra materiāla, kas nodrošina izturību un komfortu ilgstošai lietošanai. Ar EasyFit 2-20F1 savietojamību ir viegli nomainīt veco siksniņu un instalēt jauno.

Huawei 51994873 Watch Strap ir īpaši veidots Huawei pulksteņiem, nodrošinot saderību un izcilu kvalitāti. Šis siksniņš ir pieejams skaisti rozā bundžiņas krāsā, kas piešķir Jūsu pulksteņam stilīgu un sievišķīgu pieskārienu. Tas ir lielisks izvēles variants sievietēm, kas vēlas pievienot sava garderobes tēlam krāsu akcentu vai mainīt savas pulksteņa izskatu.

Nelietderīgi ne tikai Huawei 51994873 Watch Strap iebrucis stilīgs, bet arī funkcionalitātes ziņā. Tā materiāls ir ūdensizturīgs, kas padara to ideālu ikvienam āra aktivitātēm vai nedrošiem aizplūdiem. Šo siksniņu ir viegli uzturēt un attīrīt, nodrošinot, ka tas paliek lieliskā stāvoklī ilgu laiku.

Šis pulksteņa siksniņš ir viegli uzstādāms, tādējādi ietaupot Jūsu laiku un ievērojami samazinot problēmas. Ja Jūsu pašreizējais siksniņš ir bojāts vai nodilis, tad Huawei 51994873 Watch Strap ir lieliska aizstājēja izvēle. Tas uzlabos Jūsu pulksteņa izskatu un funkcionalitāti, padarot to par perfektu aksesuāru jebkurai kārtai.

Kopumā Huawei 51994873 Watch Strap ir augstas kvalitātes aksesuārs, kas nodrošina izturību, komfortu un stilu. Tā saderība ar Huawei Watch GT Series (46mm) un WATCH 3 Series, EasyFit 2-20F1, un tā skaistā rozā bundžiņas krāsa padara to par perfektu pulksteņa siksniņa izvēli sievietēm, kas vēlas savam pulksteņam piešķirt personību.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Informācija par produktu

Īpašības
Instalācijas vieglums
Sprādzes krāsa Rožu
Materiāls Fluorelastomērs
Savietojamība for Watch GT Series (46mm) WATCH 3 Series, EasyFit 2-20F1
Zīmolu saderība Huawei
Pulksteņa detaļas/piederuma tips Pulksteņa siksniņa
Tehniskās detaļas
Produkta galvenā krāsa Rozā, Rožu