Motorola TALKABOUT T42 rācija 16 kanāli Zils, Zaļš, Oranžs, Balts

Ražotājs: Motorola

Modelis: MOTO42Q

EAN: 5031753009601

Motorola TALKABOUT T42 rācija ir ideāla izvēle, ja vēlaties uzturēt saziņu ar draugiem vai ģimenes locekļiem tālu no pilsētas trokšņiem un saziņas ierobežojumiem. Šī rācija ir izgatavota no kvalitatīviem materiāliem un piedāvā lielisku veiktspēju, lai nodrošinātu jūsu komunikācijas vajadzības.

Ar savu kompaktu izmēru un vieglumu, Motorola TALKABOUT T42 ir ērti lietojama un var tikt izmantota dažādās situācijās - no ceļojumiem dabā līdz aktīvām atpūtas brīvdienām vai sporta aktivitātēm. Ar 16 kanāliem, jūs varat viegli izvēlēties atbilstošo kanālu jūsu komunikācijai un nodrošināt, ka jums vienmēr ir stabilas saziņas iespējas.

Šī rācija darbojas uz Professional Mobile Radio (PMR) diapazona, kas nodrošina maksimālo diapazonu līdz 4000 metriem. Tas nozīmē, ka jūs varat uzturēt saziņu pat attālos un izolētos apvidos. Turklāt, ar 79 gramu svaru un kompaktu dizainu, rācija ir viegli pārnēsājama un neprasa daudz vietas jūsu somā vai rokassargā.

Motorola TALKABOUT T42 rācija ir aprīkota ar LCD ekrānu, kas padara to ērti lietojamu un ļauj jums viegli pārskatīt un kontrolēt visus iestatījumus. Tāpat kā citas TALKABOUT ražotāja ierīces, šī rācija ir aprīkota ar tastatūras bloķēšanas funkciju, lai izvairītos no nejaušu vai nevēlamu pogu nospiešanas.

Tāpat jāmin, ka T42 rācijai ir baterijas zema indikators, kas sniedz signālus par zemām baterijas kapacitātes līmenim, nodrošinot, ka jūs vienmēr esat pietiekami sagatavots saziņai un nepalaid garām svarīgus brīžus.

Motorola TALKABOUT T42 rācija piedāvā lielisku veiktspēju un uzticamu saziņu visdažādākajos apstākļos, nodrošinot jums iespēju palikt savienotiem ar saviem tuviniekiem. Neatkarīgi no tā, vai plānojat ceļot dabā vai vienkārši vēlaties būt pieejami, šī rācija nodrošinās jums jautrību un drošību.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €61.72

Veikals Nosaukums Cena
www.efecto2000.es

www.efecto2000.es

Motorola TALKABOUT T42 rācija 16 kanāli Zils, Zaļš, Oranžs, Balts €61.72

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Displejs
Ekrāna veids LCD
Darbības rādītāji
Maksimālais diapazons 4000 m
Kanālu skaits (kopējais) 16 kanāli
Mērķis, rezultāts Professional Mobile Radio (PMR) diapazons
Tehniskās detaļas
Produkta krāsa Zils, Zaļš, Oranžs, Balts
Tastatūras bloķēšana
Enerģijas pārvaldība
Baterija zema indikators
Svars&dimensijas
Svars 79 g
Dziļums 27 mm
Platums 48 mm
Augstums 136 mm
Iepakojuma saturs
Daudzums 4