Lindy 35630 S-video kabelis 2 m S-Video (4-pin) Melns

Ražotājs: Lindy

Modelis: 35630

EAN: 4002888356305

Lindy 35630 S-video kabelis ir augstas kvalitātes risinājums, lai savienotu dažādus ierīces vienkārši un uzticami. Šis kabelis ir 2 metru garš, kas padara to par ideālu risinājumu gan mājas, gan biroja vajadzībām. Kabeļa savienotāji ir 4-pinnu S-Video tipa, kas nodrošina stabilu un uzticamu savienojumu, pateicoties konektora kontaktiem, kas pārklāti ar zeltu.

Kabeļa melnā krāsa nodrošina, ka tas izskatās stilīgi un moderni tavā izkārtojumā. Kabelis ir izstrādāts Plug and Play funkciju atbalstam, kas ļauj to viegli uzstādīt un lietot – vajadzīgs tikai pieslēgt kabeļus un izmantot kvalitatīvu video signālu.

Kabeļa galos ir vīrišķie konektori, kas nodrošina vienkāršu savienošanu ar ierīcēm kā televizori, projektori un datorspēļu konsoles. Kabeļa iepakojumā ir viens gabals.

Kopumā Lindy 35630 S-video kabelis ir augstas kvalitātes un uzticams risinājums ikvienam, kurš vēlas vienkārši savienot savas ierīces. Ar tā izturīgo dizainu, stilīgo melno krāsu un augstas kvalitātes savienotājiem, šis kabelis nodrošinās visu nepieciešamo, lai gūtu izcilu video pieredzi.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Plug and Play
Produkta krāsa Melns
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 S-Video (4-pin)
Savienotājs 1 S-Video (4-pin)
Kabeļa garums 2 m
Iepakojuma saturs
Skaits iepakojumā 1 pcs