HP USB to Serial Port Adapter

Ražotājs: HP

Modelis: J7B60AA

EAN: 0888793331507

HP USB uz Serial Port Adapter ir praktisks un efektīvs risinājums, lai pārvērstu USB Type-A savienotāju par DB-9 vīrišķa konektora savienojumu. Šis melnās krāsas produkts ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu vienkāršu un uzticamu datu pārsūtīšanu. Tas ir ideāli piemērots biznesam un nodrošina ērtu savienojamību starp datoriem, printeriem, ierīcēm vai citām iekārtām ar DB-9 savienotāju.

Lai nodrošinātu vēlamo savienojumu, šis adapteris ir aprīkots ar USB Type-A savienotāju, kas ir plaši izplatīts un atbalstīts daudzās iekārtās. Savienojot to ar ierīcēm, kurām ir DB-9 konektors, iegūsiet stabilu un drošu savienojumu, kas nodrošina kvalitatīvas datu pārsūtīšanas iespējas.

HP USB uz Serial Port Adapter ir izstrādāts atbilstoši augstiem kvalitātes standartiem un ir izturīgs pret ikdienas nodilumu. Tas ir ērti lietojams un ļauj ātri un viegli pārsūtīt datus starp ierīcēm. Neskatoties uz savu nelielo izmēru, tas nodrošina stabilu savienojumu bez trokšņiem vai pārrāvumiem.

Šis produkts ir paredzēts gan profesionālai, gan ikdienas lietošanai. Tas ir īpaši piemērots uzņēmumiem un birojiem, kuriem nepieciešama efektīva datu pārsūtīšana. Izvēloties HP USB uz Serial Port Adapter, Jūs iegūstat uzticamu un kvalitatīvu produktu no uzņēmuma HP, kas pazīstams ar savu tehnoloģiju pārdomātību un augsto kvalitātes standartu ievērošanu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €58.89

Veikals Nosaukums Cena
macle-shop.de

macle-shop.de

HP ADAPTER CABLE USB TO SERIAL PORT €58.89

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Ethernet LAN īpašības
HP segments Bizness
Īpašības
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 DB-9
Savienotājs 1 USB Type-A
Produkta krāsa Melns
Loģistiskie dati
Daudzums Master kastē 20 pcs
Daudzums uz paletes 1600 pcs
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080