Eaton CBLADAPT72 signāla kabelis 0,5 m Melns

Ražotājs: Eaton

Modelis: CBLADAPT72

EAN: 0743172081704

"Eaton CBLADAPT72 signāla kabelis 0,5 m Melns" ir augstas kvalitātes signāla kabelis, ko ražo Eaton - uzticams un pazīstams ražotājs šajā nozarē. Šis kabelis pieder pie signāla kabeļu kategorijas un ir piemērots dažādiem signāla pārraides pielietojumiem.

CBLADAPT72 signāla kabelis ir izgatavots no izturīgiem un kvalitatīviem materiāliem, nodrošinot uzticamu un stabilu signāla pārraidi. Ar 0,5 metru garumu, šis kabelis ir ērts lietošanai arī ierobežotā telpās vai mazākā attālumā.

Kabelis ir melnā krāsā, kas padara to par universālu risinājumu, piemērotu dažādiem interjeriem un iekārtu dizainiem. Savienotāja veidam ir vīriešu/sieviešu lietošanas iespēja, kas piedāvā plašu savienošanas variantu klāstu, atkarībā no konkrētās vajadzības.

Eaton CBLADAPT72 signāla kabelis ir lielisks un praktisks produkts, kas nodrošina kvalitatīvu signāla pārraidi ar vienkāršu un viegli lietojamu dizainu. Neatkarīgi no tā, vai to izmantojat mājas izklaidei vai profesionālām vajadzībām, šis kabelis ir ideāls risinājums signāla pārraidei."


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Produkta krāsa Melns
Savienotāja veids Vīriešu/Sieviešu
Kabeļa garums 0,5 m