ARCTIC MX-4 siltumu novadošs maisījums Termopasta 8 g

Ražotājs: ARCTIC

Modelis: ACTCP00059A

EAN: 0840033400855

Tā kā datori arvien vairāk tiek izmantoti arvien sarežģītākām lietām, ļoti svarīgi ir, lai tā komponentes noturētu optimālu temperatūru. Lai palīdzētu nodrošināt optimālu temperatūru, tehnoloģiju uzņēmums ARCTIC piedāvā MX-4 Augstākās veiktspējas termiskās pastas produktu.

MX-4 termiskā pasta ir paredzēta, lai nodrošinātu izcilu siltuma vadītspēju. Tā blīvums ir 2,5 g/cm³, un tai ir zila krāsa. Termiskā pasta ir izstrādāta, lai nodrošinātu siltuma pārvadi no CPU/GPU uz dzesētāju, kas palīdz saglabāt optimālu temperatūru datoram.

Iepakojumā ir 8 g termiskās pastas un lāpstiņa vieglai uzklāšanai. MX-4 termiskā pasta ir ļoti viegli uzklājama, un tā ir izplatīta vienmērīgi un vienmērīgi pateicoties tās labi izvēlētajai viendabībai. Tās viskozitāte ir 870, kas padara to viegli lietojamu un viegli izplatījamu.

Iepakojums ir kompakts, ar izmēriem 128mm x 17.3mm x 26.7mm un kopējo iepakojuma svaru 170g. MX-4 ir lielisks siltuma pārnešanas risinājums elektronikas produktiem, jo tā piedāvā lielu siltuma vadītspēju un nodrošina zemu siltuma pretestību. Tas ir īpaši piemērots izmantošanai portatīvajos datoros, stacionārajos datoros un serveros.

Kopumā MX-4 Augstākās veiktspējas termiskā pasta ir izcilā izvēle siltuma vadīšanas risinājumiem gan mājas, gan profesionālajos datoros. Tā efektīvi nodrošina siltuma pārnešanu no komponentēm uz dzesētāju, tādējādi nodrošinot zemu temperatūru un uzlabojot sistēmas stabilitāti un iespēju darboties ilgāku laiku.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €6.60

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Arctic MX-4 8g €6.60
osiriss.lv

osiriss.lv

Arctic ACTCP00059A €7.08
www.proline.lv

www.proline.lv

ARCTIC MX-4 Highest Performance Thermal Compound €7.20
www.proline.lv

www.proline.lv

Thermal Paste ARCTIC MX-4, 8g with spatula €8.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Viskozitāte 870
Produkta krāsa Zils
Blīvums 2,5 g/cm³
Tips Termopasta
Svars&dimensijas
Svars 8 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 170 g
Iepakojuma augstums 26,7 mm
Iepakojuma dziļums 17,3 mm
Iepakojuma platums 128 mm
Lāpstiņa
Skaits iepakojumā 1 pcs