Microsoft Xbox One Play & Charge Kit Uzlādes komplekts

Ražotājs: Microsoft

Modelis: SXW-00002

EAN: 0889842590371

Microsoft Xbox One Play & Charge Kit ir ideāla risinājums spēļu cienītājiem, kuri vēlas, lai Xbox One kontroleri vienmēr būtu uzlādēti un gatavi darbam. Šis uzlādes komplekts tiek speciāli izstrādāts, lai izmantotu kopā ar Xbox One platformu, un tas ir piemērots jebkura nopietna spēlētāja vajadzībām.

Komplekts ir pievilcīgs melns matt apdarejums, kas ne tikai izskatās eleganti, bet arī ir izturīgs un noturīgs. Produkts ir piemērots lietošanai ar Microsoft zīmolu kontroleriem, tas ir viegli pielietojams un noņemams, ar noapaļotiem malām, kas nodrošina ērtu esamību pat visintensīvākajām spēlēm.

Uzlādes komplekts ir savietojams ar Xbox One platformu, kas ar vadu savienojamības tehnoloģiju ļauj kontrolerus uzlādēt jebkurā vietā. USB Veids-C kabelis nodrošina vienkāršu savienojamību ar citiem ierīcēm un piederumiem. Iekļauto atkārtoti uzlādējamā akumulatoru kontrolieris garantē, ka spēlētājiem nav jāiegādājas un jāmaina baterijas, kas noteikti ir izdevīgi ilgtermiņā.

Kopumā Microsoft Xbox One Play & Charge Kit ir neaizstājams aksesuārs jebkuram nopietnam spēlētājam, kurš vēlas, lai viņa kontrolieri vienmēr būtu uzlādēti un gatavi darbam spēlēšanai. Šis komplekts piedāvā savietojamību ar Xbox One platformu, viegli lietojamu dizainu un atkārtoti uzlādējamu akumulatoru, un tas ir tas, kas spēlētājiem nepieciešams nepārtrauktai spēlēšanai.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €23.00

Veikals Nosaukums Cena
oreol.eu

oreol.eu

Аксессуары для игровых приставок Microsoft Xbox Series Play and Charge (SXW-00002) - OReol.eu €23.00
eltek.lv

eltek.lv

Microsoft Xbox Series Play and Charge (SXW-00002) €24.72

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Savienojamības tehnoloģija Vadu
Īpašības
Savietojamība Xbox One
Zīmolu saderība Microsoft
Noapaļotas malas
Viegli piemērot
Viegli noņemt
Virsmas apdare Plakans
Produkta krāsa Melns
Platforma Xbox One
Tips Uzlādes komplekts
Enerģijas pārvaldība
Atkārtoti uzlādējams
Iepakojuma saturs
Pievienoti kabeļi USB Veids-C