Nintendo The Legend of Zelda: Breath of the Wild Standarts Vācu, Angļu, Itālijas Nintendo Switch

Ražotājs: Nintendo

Modelis: 2520040

EAN: 0045496420093

Nintendo "The Legend of Zelda: Breath of the Wild" ir parastas izdevuma video spēle, kas izstrādāta Nintendo Switch platformai. Piedāvājot daudzvalodu atbalstu vācu, angļu un itāļu valodā, šo piedzīvojumu spēli izstrādāja un izdeva Nintendo. Spēle ir novērtēta ar "E10+" (Visiem no 10 gadiem un vecākiem) saskaņā ar ESRB un ar "12" saskaņā ar PEGI, tāpēc tā piedāvā aizraujošu pieredzi spēlētājiem, kas ir 10 gadu veci un vecāki.

"The Legend of Zelda: Breath of the Wild" tika izlaista 2017. gada 3. martā un piedāvā spēlētājiem aizraujošu ceļojumu cauri milzīgajam un iedvesmojošajam Hailijas pasaules laukam. Ar aizraujošu šķiedru, skaistiem grafiskiem attēliem un aizraujošu gameplay, šī piedzīvojumu spēle piedāvā stundas ilgu izklaidi.

Kā spēle vienam spēlētājam, tas ļauj vienam offline spēlētājam izpētīt plašo atvērto pasauli un piedzīt elpu aizraujošus ainavas un sarežģītus mīklas, kas gaida. Spēles žanrs ir piedzīvojumu žanrs, tādējādi nodrošinot aizraujošu un iedvesmojošu pieredzi faniem.

"The Legend of Zelda: Breath of the Wild" ir pieejama fiziskās mediju formātā, tāpēc spēlētāji to var izbaudīt bez nepieciešamības lejupielādēm vai interneta savienojuma. Ar savu USK vērtējumu "12", tā ir piemērota 12 gadus veciem un vecākiem spēlētājiem Vācijā.

Iesaistieties "The Legend of Zelda: Breath of the Wild" pasaulē un izdoļaties grandiozs piedzīvojumā, kas jūs aizrauj un izaicina.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €66.78

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Nintendo Switch Legend of Zelda Breath of the Wild €66.78

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Izdevējs Nintendo
Maksimālais bezsaistes spēlētāju skaits 1
Multiplayer režīmā
USK kategorija 12
PEGI rangi 12
Atbrīvošanas datumu 03,03,2017
Attīstītājs Nintendo
Izplatīšanas veids Fiziskie mediji
Valodas versija Vācu, Angļu, Itālijas
ESRB reitings E10 + (Ikvienam 10+)
Spēles žanrs Piedzīvojums
Platforma Nintendo Switch
Spēle izdevums Standarts