Microsoft KVG-00002 strāvas adapteris & pārveidotājs Iekštelpas 24 W Melns

Ražotājs: Microsoft

Modelis: KVG-00002

EAN: 0889842320909

Jaunais Microsoft KVG-00002 strāvas adapteris & pārveidotājs ir ideāls līdzeklis portatīvā datora Surface Go barošanai. Šis iekštelpu barošanas avots nodrošina jaudu līdz 24 vatiem, kas pietiekami, lai pilnīgi apgādātu jūsu Surface Go datoru. Savietojams tikai ar Microsoft zīmolu, šis adapters ir izstrādāts, lai nodrošinātu ideālu saderību ar jūsu Surface Go ierīci.

Izmantojot šo adapteri, varat ērti lādēt savu Surface Go datoru bezgalībā - no mājas vai biroja, nodrošinot vienmēr esošu enerģijas avotu, kas ļauj jums turpināt darbu vai izklaides aktivitātes bez nevajadzīgiem traucēkļiem.

Šis strāvas adapteris & pārveidotājs ir kompakts un viegli pārnēsājams, kas ļauj to viegli ievietot jebkurā somā vai mugurāslāpē. Tās melnā krāsa piešķir tam stilīgu un profesionālu izskatu, kas harmonēs ar jūsu Surface Go datoru.

Adaptera izmēri ir 66 mm augstums, 45,7 mm platums un 27,9 mm dziļums, nodrošinot kompaktu un uzmanības cienīgu dizainu. Tas viegli iederēsies jebkurā darba vai mājas vides izkārtojumā.

Izmantojot šo Microsoft strāvas adapteri & pārveidotāju, jūs varat būt pārliecināts, ka jūsu Surface Go dators tiks pilnībā un efektīvi barots, vienmēr nodrošinot jūsu ikdienas darba vai izklaides vajadzības.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €58.00

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Microsoft KVG-00002 power adapter/inverter 24 W Indoor Black €58.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savietojamība Surface Go
Zīmolu saderība Microsoft
Izejas jauda 24 W
Barošanas avota tips Iekštelpas
Mērķis, rezultāts Portatīvais dators
Dizains
Produkta krāsa Melns
Svars&dimensijas
Augstums 66 mm
Dziļums 27,9 mm
Platums 45,7 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85044090