Intellinet 317139 tīkla kabelis Pelēks 1,5 m Cat6a S/FTP (S-STP)

Ražotājs: Intellinet

Modelis: 317139

EAN: 0766623317139

Intellinet 317139 tīkla kabelis Pelēks 1,5 m Cat6a S/FTP (S-STP) ir augstas kvalitātes tīkla kabelis, kas paredzēts datu pārsūtīšanai ar ātrumu līdz 10000 Mbit/s. Šis kabelis atbilst IEEE 802.3af tīkla standartam un nodrošina stabili un ātru savienojumu starp ierīcēm ar RJ-45 savienotājiem.

Kabeļa garums ir 1,5 metri, kas piedāvā pietiekami daudz elastības un izvietošanas iespēju. Tā krāsa ir pelēka, kas nodrošina estētisku un neatkarīgu izskatu.

Šis kabelis ir izgatavots no kvalitatīva materiāla, kas garantē izcilu signāla kvalitāti. Savītā vadītāja konstrukcija nodrošina labāku signālu stiprinājumu un izolāciju, tādējādi ierīces strādā efektīvi un bez traucējumiem.

Intellinet 317139 kabeļa vairogs ir S/FTP (S-STP), kas nodrošina papildu aizsardzību pret elektromagnētiskiem traucējumiem un signāla zudumiem. Tas ir īpaši noderīgs gadījumos, kad kabeļs tiek izmantots tuvu elektromagnētiskiem avotiem vai citām elektroniskām ierīcēm.

Šis kabelis ir sertificēts ar GHMT sertifikātu, kas liecina par to atbilstību augstiem kvalitātes standartiem. Tas atbilst arī dažādām tehniskām prasībām un nodrošina uzlabotu datu pārsūtīšanas ātrumu un stabilitāti.

Šo kabeli izmantojot, Jums nav jāuztraucas par kabeļa izciļņiem, jo tas ir aprīkots ar apvalku, kas to pasargā no iedarbības un izciļņu radītām bojājumu riska. Turklāt, kabeļa konektoriem ir zelta pārklājums, kas nodrošina izcilu savienojuma kvalitāti un ilgmūžību.

Intellinet 317139 tīkla kabelis ir izcila izvēle, ja Jums ir nepieciešams veikt drošu un stabilu datu pārsūtīšanu savā tīklā. Tas piedāvā visu nepieciešamo ātrumu un aizsardzību pret traucējumiem, nodrošinot Jums efektīvu un kvalitatīvu interneta savienojumu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €18.61

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Intellinet Network Patch Cable, Cat6A, 1.5m, Grey, Copper, S/FTP, LSOH / LSZH, PVC, RJ45, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted, Polybag €18.61

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Sertifikācija GHMT
Kabeļa apvalks bez izciļņa
Frekvence 500 MHz
Datu pārsūtīšanas ātrums 10000 Mbit/s
AWG vada izmērs 28
Tīkla standarts IEEE 802.3af
Vadītāja materiāls Varš
Vadītāja tips Savīts
Jakas materiāls Ar neliela dūmu daudzuma izdalīšanos degšanas gadījumā, bez halogēna (LSZH), Polipropilēns
Konektora vairoga materiāls Alumīnijs
Konektora vairogs
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 RJ-45
Savienotājs 1 RJ-45
Produkta krāsa Pelēks
Kabeļu vairogs S/FTP (S-STP)
Kabeļa standarts Cat6a
Kabeļa garums 1,5 m
Tehniskās detaļas
Nesatur Halogēns
Svars&dimensijas
Svars 104 g
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080