Intellinet Cat5e, 3m tīkla kabelis Pelēks U/UTP (UTP)

Ražotājs: Intellinet

Modelis: 319768

EAN: 0766623319768

Šis Intellinet tīkla kabelis ir ērti izmantojams un augstas kvalitātes produkts, kas piemērots gan mājas lietošanai, gan profesionālām tīkla vajadzībām. Ar 3 metru garumu tas nodrošina pietiekamu attālumu, lai savienotu ierīces un nodrošinātu stabilu tīkla savienojumu.

Kabeļa standarts ir Cat5e, kas nodrošina ātru un efektīvu datu pārraidi ar frekvenci līdz 350 MHz. Tas ir sertificēts ar EIA/TIA standartu, kas garantē produkta augsto kvalitāti un atbilstību standartiem.

Kabeļa vairogs ir U/UTP (UTP), kas nodrošina labu aizsardzību pret triecieniem un traucējumiem. Savienojumi ar RJ-45 konektoriem ir droši un stabili, nodrošinot stabīlu signāla pārraidi.

Kabeļa apvalka materiāls ir polivinilhlorīds (PVC), kas ir izturīgs un drošs materiāls. Kabeļa kontaktu apvalks ir izgatavots no zelta, nodrošinot labu signāla pārraidi un ilgstošu izmantošanu.

Vadītājs ir alumīnija kaparots (CCA), kas ir gaistošs un nodrošina labu signāla vadītspēju. Kabeļam ir arī izciļņa bez apvalka, kas palīdz novērst traucējumus un nodrošina labāku signāla kvalitāti.

Šis Intellinet tīkla kabelis pieejams pelēkā krāsā, un tā svars ir tikai 103 grami. Tas ir vienīgais tīkla kabelis iepakojumā.

Izmantojot šo Intellinet tīkla kabeli, jūs varēsiet veikt drošu un stabilu datu pārraidi, nodrošinot efektīvu tīkla savienojumu gan mājās, gan profesionālā vidē.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €8.70

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Intellinet Network Patch Cable, Cat5e, 3m, Grey, CCA, U/UTP, PVC, RJ45, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted, Polybag €8.70

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Sertifikācija EIA/TIA
Kabeļa apvalks bez izciļņa
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Frekvence 350 MHz
Vadītāja materiāls Kaparots alumīnijs (CCA)
Jakas materiāls Polivinilhlorīds (PVC)
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 RJ-45
Savienotājs 1 RJ-45
Produkta krāsa Pelēks
Kabeļu vairogs U/UTP (UTP)
Kabeļa standarts Cat5e
Kabeļa garums 3 m
Svars&dimensijas
Svars 103 g
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs