Lindy 2m Cat.6 tīkla kabelis Melns Cat6

Ražotājs: Lindy

Modelis: 47522

EAN: 4002888475228

Lindy 2m Cat.6 tīkla kabelis melnā krāsā ir ideāls risinājums, lai nodrošinātu stabilitāti un efektīvu savienojamību jūsu tīkla vajadzībām. Šis kabelis ir 2 metru garš, ļaujot izmantošanu dažādās aplikācijās, tostarp datoru, maršrutētāju un citu tīkla ierīču savienošanai.

Cat6 tīkla kabelis nodrošina augsta ātruma datu pārsūtīšanu ar maksimālo datu ātrumu 100 Mbit/s, ļaujot ātru un nevainojamu failu pārsūtīšanu, multimediju straumēšanu un tiešsaistes spēlēšanu. Tas atbalsta arī 10/100Base-T(X) kabeļu tehnoloģiju, nodrošinot saderību ar plašu Ethernet ierīču klāstu.

Šis tīkla kabelis aprīkots ar RJ-45 savienotājiem abos galos, kas ļauj viegli un droši veikt savienojumu. Vīrišķie savienotāji nodrošina vienkāršu "plug-and-play" pieredzi, novēršot nepieciešamību pēc papildu adapteriem vai pārveidotājiem.

Kabeļa melnā krāsa piešķir jūsu uzstādījumam eleganto un profesionālu izskatu, savukārt Cat6 tīkla standarts garantē izcilu veiktspēju un uzlabotu signāla kvalitāti. Vai nu veidojat mājas tīklu, biroja videi vai datu centru, šis tīkla kabelis nodrošina uzticamu veiktspēju.

Lindy 2m Cat.6 tīkla kabelis ir izturīgs un paredzēts ilgstošai lietošanai, izmantojot augstas kvalitātes materiālus. Tas ir izstrādāts, lai atbilstu nozares standartiem un specifikācijām, garantējot optimālu veiktspēju un saderību ar dažādām tīkla ierīcēm.

Vai esat profesionāls IT tehniskais speciālists vai mājas lietotājs, šis tīkla kabelis piedāvā uzticamu risinājumu jūsu tīkla vajadzībām. Ar savu izcilu veiktspēju, vieglo uzstādīšanu un drošo savienojamību, Lindy 2m Cat.6 tīkla kabelis ir ideālais izvēle jebkuram tīkla uzstādījumam.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €2.65

Veikals Nosaukums Cena
osiriss.lv

osiriss.lv

LINDY 47522 €2.65
www.proline.lv

www.proline.lv

CABLE CAT6 U/UTP 2M/BLACK 47522 LINDY €4.91
www.proline.lv

www.proline.lv

Lindy 2m Cat.6 networking cable Cat6 Black €10.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Datu pārsūtīšanas ātrums 100 Mbit/s
Kabeļa likšanas tehnoloģija 10/100Base-T(X)
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 RJ-45
Savienotājs 1 RJ-45
Produkta krāsa Melns
Kabeļa standarts Cat6
Kabeļa garums 2 m
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080