ATEN KA7168 tastatūras video peles (KVM) kabelis Melns

Ražotājs: ATEN

Modelis: KA7168

EAN: 0672792402135

ATEN USB - HDMI uz Cat5e/6 KVM adaptera kabelis (CPU modulis) ir daudzpusīgs un būtisks aksesuārs, kas ļauj jums vienkārši savienot ierīces. Šis KVM (taustiņu, video, peles) adaptera kabelis ļauj jums savienot datoru vai klēpjdatoru ar attālinātu konsoli vai taustiņu, video un peles vadību. Ar saviem kompaktiem izmēriem 56 x 91 x 21,2 mm šis kabelis ir izstrādāts, lai neuzkrītoši iederētos jūsu darba vidē.

ATEN USB - HDMI uz Cat5e/6 KVM adaptera kabelī ir ērts savienojumu klāsts, tostarp 1 x RJ-45, 2 x USB A un 1 x HDMI. Šie savienotāji ļauj efektīvi un uzticami pārsūtīt datus starp ierīcēm, nodrošinot nevainojamu lietotāju pieredzi.

Šī adaptera kabla izturīgais plastmasas materiāls nodrošina ilgstošu veiktspēju un uzticamību. Tā gludais melnais krāsojums piešķir elegantu pieskārienu jūsu iestatījumiem, nesatraucoties par apkārtējo vidi.

Ar savu USB taustiņu pieslēgvietu un HDMI video pieslēgvietu, šis adaptera kabelis ir saderīgs ar plašu ierīču klāstu, padarot to par daudzpusīgu risinājumu dažādiem pielietojumiem.

Kopumā ATEN USB - HDMI uz Cat5e/6 KVM adaptera kabelis (CPU modulis) piedāvā ērtību, uzticamību un savietojamību, padarot to par būtisku rīku nesatrauktai savienojamībai starp jūsu ierīcēm.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietu skaits 1
Darbības rādītāji
Materiāls Plastmasa
Video pieslēgvietas tips HDMI
Tastatūras pieslēgvietas tips USB
Produkta krāsa Melns
Informācija par iepakojumu
Svars 104 g
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Papildus informācija
Dimensijas (WxDxH) 56 x 91 x 21,2 mm
Dziļums 91 mm
Platums 56 mm
Savienotājs(i) 1 x RJ-45, 2 x USB A, 1 x HDMI
Augstums 21,2 mm