Jabra DHSG cable Melns

Ražotājs: Jabra

Modelis: 14201-10

EAN: 2700703093016

Jabra DHSG kabelis Melns ir augstas kvalitātes telefona kabelis, kas paredzēts darbam ar Jabra austiņām un atbilst Jabra ražotāja standartiem. Šis plakanais kabelis ir melnā krāsā, kas sniedz tam elegantu un profesionālu izskatu.

Kabelis ir izgatavots no izturīgiem materiāliem, kas nodrošina ilgstošu lietošanas laiku. Tas ir aprīkots ar vīriešu savienotājiem abās galās, kas ļauj viegli pieslēgt kabeli Jabra austiņām un citiem ierīcēm.

Jabra DHSG kabeļa iepakojums ir kompakts un viegli pārnēsājams. Tā svars ir tikai 70 grami, un tas ir tikai 10 mm biezs, 200 mm augsts un 80 mm plats. Tas ir ideāli piemērots aizņemtām darba vietām vai ikdienas lietošanai.

Šis kabelis tiek ražots Ķīnā, atbilstot visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Tas ir izgatavots, lai nodrošinātu stabilu un kvalitatīvu signāla pārraidi un uzlabotu sakaru kvalitāti.

Izcili izstrādātais Jabra DHSG kabelis ir paredzēts, lai piedāvātu lietotājiem izcilu skaņas kvalitāti, uzticamu savienojumu un ērtu lietošanu. Tas ir ideāli piemērots darbavietām, kurās notiek bieža sarunu vešana un jānodrošina skaidra un nepārtraukta komunikācija.

Kabeļa iepakojums ir drošs un viegli pārvaldāms. Šis Jabra DHSG kabelis tiek pārdots ar oriģinālo kasti, kas ir 480 mm augsta, 240 mm plata un 380 mm garu. Kastes svars ir 8,44 kg, un tajā ir iekļauti 120 gabali Jabra DHSG kabeļu.

Jabra DHSG kabelis Melns ir neaizstājams produkts, ja vēlaties nodrošināt augstas kvalitātes audio sakarus un ērtu lietošanu. Tam ir visi nepieciešamie parametri un īpašības, kas nepieciešamas, lai sasniegtu augstus komunikācijas standartus darba vidē vai ikgadējā lietošanā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €41.03

Veikals Nosaukums Cena
maxtrade.lv

maxtrade.lv

Jabra Kabel EHS fĂĽr Openstage / Elmeg / Agfeo / Mitel €41.03

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Izcelsmes valsts Ķīna
Kabeļa tips Plakans
Produkta krāsa Melns
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Vīrišķais
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 70 g
Iepakojuma augstums 200 mm
Iepakojuma dziļums 10 mm
Iepakojuma platums 80 mm
Loģistiskie dati
Daudzums Master kastē 120 pcs
Kastes svars (Master) 8,44 kg
Oriģinālās kastes augstums 480 mm
Kastes garums (Master) 380 mm
Oriģinālās kastes platums 240 mm
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85177900