HP 3XB96AA Thunderbolt kabelis 0,7 m Melns

Ražotājs: HP

Modelis: 3XB96AA

EAN: 0192545284417

Kā mēs zinām, datu pārsūtīšana no vienas ierīces uz otru var būt laikietilpīgs un sarežģīts process. Taču ar HP 3XB96AA Thunderbolt kabeļa palīdzību tagad jūs varat baudīt ātru un uzticamu datu pārsūtīšanu. Ar savienojumu, kas izveidots starp diviem Thunderbolt spējīgiem ierīcēm, datu pārsūtīšanas ātrums var sasniegt pat līdz 20 Gbps, tādējādi nodrošinot ātro, uzticamo un vienkāršu datu pārsūtīšanu.

Kabelim ir 0,7 metru garšs. Šī kabeļa garums ir pietiekami ilgs, lai nodrošinātu jums pietiekami daudz darba vietas, un pietiekami īss, lai nebūtu kārdinājuma apmeties ar savu sava veida spārniem un netraucētu viens otram. Kabeļa krāsa ir klasisks melns, kas atbilst jebkurai ierīcei vai kopējai sistēmai.

Kabeļa vīriešu uz vīriešu savienotāji padara to viegli pielietojamu jebkurai Thunderbolt spējīgai ierīcei, un tas ir testēts un izveidots atbilstoši HP augstajiem standartiem, tātad tas ir piemērots uzņēmējdarbībai.

Kabeļš tiek piedāvāts ar 1 gabalu iepakojumā, kas ir piemērots gan personīgām, gan uzņēmējdarbības vajadzībām. Turklāt tas atbalsta Thunderbolt 2 versiju, kas ļauj jums izmantot šo augstā ātruma datu pārsūtīšanas tehnoloģiju.

Savukārt ražotājs HP ir ilggadējs pieredzējis un uzticams tehnoloģiju ražotājs, kurš garantē augstu kvalitāti un produktu uzticamību. Tātad, ja jums ir nepieciešams ātrs un uzticams risinājums datu pārsūtīšanai, tad HP 3XB96AA Thunderbolt kabelis noteikti ir lielisks izvēles variants.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Skaits iepakojumā 1 pcs
HP segments Bizness
Thunderbolt versija 2
Produkta krāsa Melns
Kabeļa garums 0,7 m
Savienotājs 2 Vīrietis
Savienotājs 1 Vīrietis
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080