Hama Star 75 trijkājis Digitālajām/filmu kamerām 3 kāja (-s) Melns, Sudrabs

Ražotājs: Hama

Modelis: 00004175

EAN: 4007249041753

Hama Star 75 statīvs ir daudzpusīgs un uzticams aksesuārs digitālajiem un filmu kamerām. Tas ir izstrādāts, lai nodrošinātu stabilitāti un atbalstu jūsu fotogrāfijas vajadzībām. Ar vieglu un izturīgu alumīnija konstrukciju, šis statīvs ir viegli pārnēsājams un iztur ikdienas nodilumu.

Hama Star 75 statīvam ir maksimālā augstums 125 cm, ļaujot jums iemūžināt kadrus no dažādiem leņķiem un perspektīvām. Tas arī var tikt pielāgots minimālajam augstumam 42.5 cm, nodrošinot elastību dažādos fotografēšanas scenārijos.

Aprīkots ar trim kājām, šis statīvs nodrošina stabilitāti un līdzsvaru, nodrošinot stabila kadra iemūžināšanu arī vējainos apstākļos. Maksimālais svara ietilpīgums 500 kg ļauj jums droši uzstādīt kameru, nerūpējoties par tās stabilitāti.

Ar 1/4" stiprinājumu, Hama Star 75 statīvs ir saderīgs ar dažādu veidu kamerām, kļūstot par daudzpusīgu izvēli fotogrāfiem, kas izmanto dažādu aprīkojumu. Statīvs ir izstrādāts gan digitālajām, gan filmu kamerām, apmierinot dažādu fotogrāfijas entuziastu vajadzības.

Ar tā eleganto melno un sudraba krāsu, šis statīvs piešķir stilu jūsu fotogrāfijas inventāram. Tā kompaktais un viegls dizains padara to ideālu fotogrāfiem, kas ir vienmēr kustībā, ļaujot jums iemūžināt iespaidīgus attēlus jebkurā jūsu ceļojuma vietā.

Kopsavilkumā, Hama Star 75 statīvs ir uzticams un daudzpusīgs aksesuārs digitālajām un filmu kamerām. Ar tā izturīgo konstrukciju, regulējamu augstumu un maksimālo svara ietilpību, tas nodrošina stabilitāti un atbalstu jūsu fotogrāfēšanas vajadzībām.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €18.46

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Hama Tripod Star 75 €18.46
maxtrade.lv

maxtrade.lv

Hama Tripod Star 75 €18.86

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Materiāls Alumīnijs
Produkta krāsa Melns, Sudrabs
Montāža 1/4"
Kāju skaits 3 kāja (-s)
Maksimālais svars (tilpums) 500 kg
Mērķis, rezultāts Digitālajām/filmu kamerām
Svars&dimensijas
Svars 620 g
Augstums (max) 125 cm
Augstums (min) 42,5 cm
Iepakojuma saturs
Futlāris, apvalks pārnēsāšanai